Vertrouw, maar controleer

Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche B.V. is sinds 2001 erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid en goedgekeurd door de Politie. Onze rapportages zijn daardoor toelaatbaar in de Rechtbank. Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche B.V. verricht sinds 2001 in heel Nederland bedrijfsrecherche onderzoeken ten behoeve van ondernemingen, de advocatuur en overheden. Wij staan bekend als de landelijke specialist op het gebied van observeren en achtervolgen in bedrijfsrecherche gerelateerde onderzoeken. Wij observeren en achtervolgen uw werknemer bijvoorbeeld bij vermoedens van frauduleus ziekteverzuim en wij onderzoeken uw (ex-)medewerker of (ex-)compagnon als sprake is van het bij herhaling overtreden van een concurrentiebeding. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van verborgen camera’s bij vermoedens van interne diefstal op de werkvloer door het eigen personeel en verrichten wij complexe fraude-onderzoeken, veelal met inzet van Forensisch Digitaal Onderzoek. Onze afdeling privé detective verricht daarnaast gespecialiseerde onderzoeken voor particulieren en kleine zelfstandigen. Voor u van belang: Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche B.V. is een door het Ministerie van Justitie en Veiligheid erkend recherchebureau en detectivebureau en wij zijn goedgekeurd door de Politie. Daardoor hebben onze rapportages de status van 'objectieve getuigenverklaring' voor de Rechtbank en zijn de kosten van onze bedrijfsrecherche onderzoeken in gevallen, geheel of gedeeltelijk, op de onderzochte te verhalen. De onderzoekers van Dörr Bedrijfsrecherche B.V. zijn bovendien veelal afkomstig van diverse specialistische onderdelen van opsporingsdiensten, zoals de Politie, Douane of de Koninklijke Marechaussee. Deze feiten vormen onze onderscheidende kwaliteitsgarantie. Wilt u geheel vrijblijvend uw kwestie aan ons voorleggen? Wenst u voor uw bedrijfsrecherche gerelateerde casus een oplossing met stevige juridische bewijskracht? Bel dan nu direct, waar ook in Nederland, 085 - 800 9090 en onze expert onderzoekers staan u met kosteloos advies graag te woord.

Over Dörr Bedrijfsrecherche Direct advies nodig?

Bedrijfsrecherche

Vermoedens? Met ons onderzoek stellen wij de objectieve waarheid vast. Met gedegen bedrijfsrecherche onderzoek leveren wij stevige bewijskracht dat toelaatbaar is voor de Rechtbank. Kies hieronder een bedrijfsrecherche onderzoek van uw keuze en laat u door ons vrijblijvend en kosteloos adviseren. We zijn u graag van dienst.

Bekijk alle mogelijkheden

Privé detective

Privé detective onderzoek maakt een eind aan alle onzekerheid. Een privé detective inhuren kan de oplossing zijn als u uw partner van overspel verdenkt of als u onterecht alimentatie betaalt. In alle gevallen schept een privé onderzoek duidelijkheid. Neem contact met ons op voor advies.

Bekijk alle mogelijkheden

Beveiliging

Wij hebben jarenlange ervaring in de beveiliging van mens en goed. Beveiliging door Dörr Bedrijfsrecherche geschiedt al sedert 2001 op vooraanstaande wijze middels het toepassen van strategische beveiliging. Geen breedgeschouderde, angstaanjagende individuen maar geschoolde, ervaren en getrainde professionals uit specialistische onderdelen van diverse opsporingsinstanties of krijgsmacht.

Bekijk alle mogelijkheden
Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche
“Wij zijn sinds 2001 erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid en goedgekeurd door de Politie.”
Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche
“Wij verrichten met expert-onderzoekers discreet, doelgericht en onderscheidend onderzoek.”
Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche
“Onze expertises zijn onder meer het observeren en achtervolgen, het plaatsen van verborgen camera's en het onderzoeken van fraude.”
Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche
“Voor u van belang: onze rapportage met bewijsproductie geldt voor de Rechtbank als objectieve getuigenverklaring.”

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden

Locaties

Kantoor Rotterdam Blaak 34
3011 TA Rotterdam
Kantoor Den Haag Kalvermarkt 53
2511 CB Den Haag
Kantoor Amsterdam Jachthavenweg 109-A
1081 KM Amsterdam
Kantoor Utrecht Papendorpseweg 95
3528 BJ Utrecht
Kantoor Eindhoven Flight Forum 840
5657 DV Eindhoven
Uw locatie Gesprek op uw locatie?
Neem contact met ons op.
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2020   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling