Onderscheidend

Specialist in het observeren en volgen van werknemers Ervaren onderzoekers verrichten in heel Nederland hoogwaardig bedrijfsrecherche onderzoek. Onze specialiteit is het observeren en volgen van werknemers bij vermoedens van frauduleus ziekteverzuim of wij observeren en volgen medewerkers bij het schenden van een concurrentiebeding en/of relatiebeding. Experts plaatsen verborgen camera's bij vermoedens van interne diefstal of verduistering. Daarnaast verrichten wij deskundig bedrijfsrecherche onderzoek naar grootschalige bedrijfsfraude. Wij zijn sinds 2001 erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Onze rapporten en bewijsproducties zijn toelaatbaar voor de Rechtbank. Wij hanteren bovendien uitsluitend vaste tarieven. Van nacalculatie is dus nooit sprake. Wil je een op maat gemaakte offerte of wil je vrijblijvend en kosteloos advies? Neem nu direct contact met ons op. We staan je graag te woord.
Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche
“Kantoor Dörr is het beste wat ons kon overkomen in een tijd vol leugens en onrecht. Zeer professioneel, betrokken, vriendelijk en menselijk.”
Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche
“Goed contact gehad met de heer Dörr en onze zaak verliep voorspoedig.”
Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche
“We hadden meerdere gevallen van onrechtmatig ziekteverzuim. De drie zaken zijn uitstekend opgelost. Vooral het bewijs op video was haast ongelofelijk.”
Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche
“Dörr en zijn team hebben een alimentatie onderzoek voor mij gedaan. Ik hoef mijn ex niets meer te betalen dankzij hun goeie werk.”

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden

Locaties

Kantoor Rotterdam Blaak 34
3011 TA Rotterdam
Bezoekadres Den Haag Kalvermarkt 53
2511 CB Den Haag
Bezoekadres Schiphol Thomas R. Malthusstraat 1-3
1066 JR Amsterdam
Bezoekadres Amsterdam Zuidas ITO Gustav Mahlerplein 28
1082 MA Amsterdam
Bezoekadres Utrecht Utrecht Centraal Station
Leidseveer 2-10
3511 SB Utrecht
Bezoekadres Brussel Brussels Central Station
Koloniënstraat 56
1000 Brussel- België
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling