Bel: 085 - 800 9090

Pleegt uw partner overspel?

Overspel-vreemdgaan

Overspel leidt tot veel onzekerheid

Overspel, vreemdgaan of ontrouw door een partner is vaak de oorzaak van emotionele onbalans. Denkt u dat u door uw vriend of vriendin wordt bedrogen? Is er sprake van huwelijkse ontrouw? Dan is het een goed idee om aan alle onzekerheid een einde te maken en over te gaan tot een discreet onderzoek naar overspel, vreemdgaan of ontrouw. Een door ons ingesteld onderzoek zal namelijk in ale gevallen duidelijkheid verschaffen.

Hoe onderzoeken wij overspel en vreemdgaan?

Privé detectives zullen tijdens een onderzoek naar overspel, vreemdgaan of ontrouw uw partner observeren en achtervolgen. Van verdachte bewegingen, bijvoorbeeld een ontmoeting met een dame die meer dan vriendschappelijk of zakelijk lijkt, maken wij video-opnames. Wij hebben bij herhaling geconstateerd dat een partner die verklaarde te sporten of over te werken, feitelijk aan het zoenen was op een parkeerplaats of met een dame in een hotel verbleef.

Wanneer start ik een onderzoek naar overspel?

Een onderzoek naar vreemdgaan of ontrouw wordt gestart als uw partner:

  • de laatste tijd afstandelijk, geïrriteerd, agressief of juist overdreven attent is; 
  • het onderwerp afdoet alsof u gek bent, u gaat vernederen of zelfs gewelddadig wordt;
  • voorheen zijn mobiele telefoon achteloos liet slingeren, maar deze nu angstvallig bij zich houdt;
  • u seksueel afwijst of sinds kort juist handelingen verricht die als 'extreem' kunnen worden getypeerd;
  • vaak kritiek op u heeft en u ineens niets meer goed kunt doen;
  • zijn financiële administratie afschermt.

Onderzoek naar overspel: waar? 

Overspel onderzoek door een privé detective van Dörr Bedrijfsrecherche B.V. naar vreemdgaan of ontrouw vindt plaats in heel Nederland, met name in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Laren, Den Helder, Roermond, Nieuwegein, Zeist, Katwijk, Veenendaal, Capelle aan den IJssel, Veendam, Assen, Bergen op Zoom, Vlaardingen, Gouda, Hoorn, Spijkenisse, Almelo, Leidschendam, Voorburg, Lelystad, Alphen aan den Rijn, Westland, Schiedam, Roosendaal, Purmerend, Amstelveen en in Limburg.

Daarnaast verricht een privé detective van Dörr Bedrijfsrecherche B.V. overspel onderzoek in de regio’s Alkmaar, Huizen, Brasschaat, Antwerpen, Brussel, Leuven, Baarn, Blaricum, Beverwijk en Haarlem. De meest recente onderzoeken met inzet van een privé detective werden verricht in Delft, Rijswijk, Wateringen, Venlo, Dordrecht, Leiden, Maastricht, Zoetermeer, Den Bosch en Zaanstad. Dat geldt ook voor Hoek van Holland, Maassluis, Haarlemmermeer, Arnhem, Amersfoort, Zutphen, Almere, Groningen, Breda, Arnhem, Apeldoorn, Enschede, Nijmegen, Tilburg, Eindhoven en Wassenaar.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Privé detective

Privé detectiveEen privé detective inhurenOverspel-vreemdgaanAlimentatie onderzoekPrivé RechercheOnderzoeken in het buitenlandPrivé BeveiligingHandschriftvergelijkingForensische IT

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling