Bel: 085 - 800 9090

Pleegt uw partner overspel?

Overspel-vreemdgaan

Overspel leidt tot veel persoonlijk leed

Overspel, vreemdgaan of ontrouw door een partner is de nummer één oorzaak van veel persoonlijk leed. Wordt u door uw vriend of vriendin bedrogen? Is er sprake van huwelijkse ontrouw? Dan is het een goed idee om aan alle onzekerheid een einde te maken en over te gaan tot een discreet onderzoek naar overspel, vreemdgaan of ontrouw. Een dergelijk door ons ingesteld onderzoek kan een hoop schade beperken. Niet alleen emotioneel, maar ook zakelijk en financieel. En ook niet onbelangrijk: hoe staat het met het belang van de kinderen?

Hoe onderzoeken wij overspel en vreemdgaan?

Privé detectives zullen tijdens een onderzoek naar overspel, vreemdgaan of ontrouw uw partner observeren en achtervolgen. Van verdachte bewegingen, bijvoorbeeld een ontmoeting met een dame die meer dan vriendschappelijk of zakelijk lijkt, maken wij foto- en/of video-opnames. Wij hebben meer dan eens geconstateerd dat een partner zegt te sporten of over te werken, maar feitelijk zoenend in een restaurant, op een afgelegen parkeerplaats of in een hotel met een voor u onbekende dame verblijft. Na het onderzoek kunt u uw partner met het foto- en/of videobewijs confronteren.

Wanneer start ik een onderzoek naar overspel?

Een onderzoek naar vreemdgaan of ontrouw wordt gestart als u zelf al enige tijd vermoedens heeft van ontrouw van de partner of als uw partner:

  • de laatste tijd wel erg vaak overwerkt; 
  • de laatste tijd afstandelijk, geïrriteerd, agressief of juist overdreven attent is; 
  • het onderwerp afdoet alsof u gek bent, u gaat vernederen of zelfs gewelddadig wordt;
  • voorheen zijn mobiele telefoon achteloos liet slingeren, maar hem nu angstvallig bij zich houdt;
  • u seksueel afwijst of hij verricht sinds kort juist handelingen die als 'extreem' kunnen worden getypeerd;
  • vaak kritiek op u heeft, u kunt ineens niets meer goed doen;
  • zijn financiën of administratie afschermt;
  • fris ruikend terug van het sporten of van zijn werk komt, terwijl dat ongewoon is.
Natuurlijk is het niet zo dat iedere man of vrouw op wie een signaal uit bovengenoemd rijtje van toepassing is, vreemgaat, ontrouw is of overspel pleegt. Zeker niet. Maar als één of meerdere signalen hardnekkig blijven terugkeren, dan is een privé detective onderzoek misschien toch een idee om aan alle onzekerheid een einde te maken. 

Waar vindt overspel onderzoek plaats?

Overspel onderzoek door een privé detective van Dörr Bedrijfsrecherche B.V. naar vreemdgaan of ontrouw vindt plaats in heel Nederland, met name in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Laren, Den Helder, Roermond, Nieuwegein, Zeist, Katwijk, Veenendaal, Capelle aan den IJssel, Veendam, Assen, Bergen op Zoom, Vlaardingen, Gouda, Hoorn, Spijkenisse, Almelo, Leidschendam, Voorburg, Lelystad, Alphen aan den Rijn, Westland, Schiedam, Roosendaal, Purmerend en Amstelveen. Daarnaast verricht een privé detective van Dörr Bedrijfsrecherche B.V. overspel onderzoek in de regio’s Alkmaar, Huizen, Brasschaat, Antwerpen, Brussel, Leuven, Baarn, Blaricum, Beverwijk en Haarlem. De meest recente onderzoeken met inzet van een privé detective werden verricht in Delft, Rijswijk, Wateringen, Venlo, Dordrecht, Leiden, Maastricht, Zoetermeer, Den Bosch, Zaanstad, Hoek van Holland, Maassluis, Haarlemmermeer, Arnhem, Amersfoort, Zutphen, Almere, Groningen, Breda, Arnhem, Apeldoorn, Enschede, Nijmegen, Tilburg, Eindhoven en Wassenaar.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Privé detective

Privé detectiveEen privé detective inhurenOverspel-vreemdgaanAlimentatie onderzoekPrivé RechercheOnderzoeken in het buitenlandPrivé BeveiligingHandschriftvergelijkingForensische IT

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2022   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling