Bel: 085 - 800 9090

Een gastheer ben je als het kan, een beveiliger als het moet

Hotelbeveiliging 

Wat is de kern van hotelbeveiliging?

De kern van hotelbeveiliging is de veiligheid van van uw gasten en personeel 

De kern van hotelbeveiliging is te allen tijde de veiligheid van de gasten en het personeel. Het spreekt voor zich dat onze expert-beveiligers zich daarbij naar uw wensen schikken, zodat de medewerkers en gasten zo min mogelijk worden belast. Flexibiliteit en improvisatievermogen zijn hierbij de kernwaarden van de beveiligers. De beveiligers van Dörr Bedrijfsrecherche weten door opleiding en ervaring bovendien hoe ze in ad hoc situaties moeten handelen. Hun kennis is breed omdat deze niet alleen gestoeld is op trainingen op het gebied van beveiliging, maar ook op het gebied van onderzoek. Ze zijn allround en kunnen uw veiligheid dus goed zekeren. Dit vormt een belangrijke meerwaarde.

Representatieve expert-beveiligers met een militaire achtergrond

Wij leveren representatieve beveiligers die kunnen functioneren als nachtportier, als VIP-beveiliging annex butler/gastheren of privé chauffeurs voor luxe hotels. Veelal is sprake van de keuze tussen heimelijke of zichtbare beveiliging. Denk aan een nachtreceptionist met een militaire achtergrond of aan een beveiliger die toezicht houdt in en rond het hotel. Maar er is meer mogelijk: kentekenherkenning, camerabeveiliging en alarmsystemen. Het geheel aan beveiligingsmaatregelen, fysiek of elektronisch, kan in één hoogwaardig beveiligingspakket worden aangeboden.

Advies & Offerte

Hotelbeveiliging op representatieve en discrete wijze

Hotelbeveiliging door Dörr Bedrijfsrecherche geschiedt op representatieve, maar op het gelijke moment uiterst discrete wijze. Middels het toepassen van strategische beveiliging en daaraan gelieerde protocollen, zullen de expert-beveiligers van Dörr Bedrijfsrecherche die beschikken over jarenlange ervaring, de veiligheid van uw gasten en personeel waarborgen.

Meer informatie over hotelbeveiliging? 

Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst met een kosteloos en geheel vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Beveiliging

BeveiligingPersoonsbeveiligingHotelbeveiligingMaritieme beveiliging(Lucht)havenbeveiligingCamerabeveiligingBedrijfsspionage onderzoek ArtiestenbeveiligingIT-beveiliging

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2021   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling