Bel: 085 - 800 9090

Twijfels bij uw zieke medewerker?

Ziekteverzuim onderzoek

Ziekteverzuim onderzoek

Ziekteverzuim onderzoek instellen bij vermoedens van onterecht ziekteverzuim? Dit is wat u van ons kunt verwachten:

-  vaste tarieven, nooit nacalculatie;
-  kwalitatief en objectief onderzoek;
-  resultaat dat veelal tot ontslag leidt;
-  een rapport dat geldig is in de Rechtbank.

Honderden zaken opgelost

Wij hebben ruim 22 jaar ervaring in gespecialiseerd onderzoek naar frauduleus ziekteverzuim. In die periode hebben wij voor werkgevers uit het MKB vele honderden onderzoeken naar frauduleus ziekteverzuim verricht en opgelost. Ervaren en getrainde onderzoekers observeren en achtervolgen de ziekgemelde medewerker vier tot acht dagen en leggen zijn strijdige activiteiten op video vast. 

Werkwijze

Als wij in een ziekteverzuim onderzoek op vier afzonderlijke dagen een patroon van strijdige activiteiten vaststellen, is sprake van frauduleus ziekteverzuim. Een patroon van activiteiten die haaks staat op het opgegeven ziektebeeld, vormt de grond voor ontslag. Soms echter, is er op een dag of op enkele dagen geen beweging. Die dag of dagen moeten we dan bewijstechnisch inhalen. Wij verrichten gemiddeld zes dagen onderzoek naar frauduleus ziekteverzuim. Soms wil een cliënt nog meer bewijs en gaan we door tot acht dagen.

Voorbeelden verzuimfraude

Wij hebben het meegemaakt dat medewerkers die zich ziek hadden gemeld met een rughernia een eigen huis bouwden of bij een ander stevig aan het klussen waren. We zagen een zieke werknemer zelfs bij een concurrent van de klant werken of ze werkten voor een eigen onderneming. Werknemers die verklaarden een 'burn out' te hebben, speelden op hoog niveau rugby of werkten in een hectische omgeving, zoals in een drukke nachtbar, hotel of vakantiepark.

Onderscheidend

Wij zijn erkend zijn door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. De waarnemingen van de onderzoekers hebben daardoor de status van objectieve getuigenverklaring voor de Rechtbank. Na afloop van het ziekteverzuim onderzoek kunnen wij de medewerker confronteren met het door ons verzamelde bewijs. Dit leidt vaak tot een bekentenis van de medewerker, waardoor een gang naar de Rechtbank kan worden voorkomen.

Vaste tarieven

Bij een ziekteverzuim onderzoek hanteren wij vaste tarieven. Van nacalculatie zal nooit sprake zijn. Dat betekent soms een voordeel van tot wel tien uren per dag. U betaalt aleen het vooraf afgesproken tarief. Dit is in ieder geval uw voordeel:

-  wij rekenen geen reisuren;
-  wij rekenen geen kilometerkosten;
-  wij rekenen geen kosten voor communicatie;
-  wij rekenen geen kosten voor de rapportage.

Interesse?

Interesse in een ziekteverzuim onderzoek? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Bellen werkt het prettigst, aangezien u de kwestie dan kosteloos en geheel vrijblijvend kunt uitleggen. Wij kunnen u op het gelijke moment een plan van aanpak en een vast tarief op maat aanbieden. Wij garanderen u bovendien een bewijskrachtig resultaat.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Bedrijfsrecherche

BedrijfsrechercheZiekteverzuim onderzoekConcurrentiebeding onderzoekInterne diefstal op de werkvloerBedrijfsfraudeErnstig werkverzuimOnderzoek met verborgen camera’sWoonfraude onderzoekVerzekeringsfraude onderzoek

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2023   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling