Bel: 085 - 800 9090

Twijfels bij uw zieke medewerker?

Ziekteverzuim onderzoek

Ziekteverzuim onderzoek gewenst?

Hoe onderscheiden wij ons met kwalitatief ziekteverzuim onderzoek?

-  wij hanteren een vast tarief, wij calculeren niet na;
-  wij observeren uitsluitend met echte specialisten;
-  ons onderzoek leidt vrijwel altijd tot ontslag;
-  ons rapport vormt bewijskracht in de Rechtbank.

Ruim 22 jaar ervaring - Honderden zaken opgelost

Wij hebben ruim 22 jaar ervaring in gespecialiseerd onderzoek naar frauduleus ziekteverzuim. In die periode hebben wij voor werkgevers uit het MKB vele honderden ziekteverzuim onderzoeken verricht en opgelost. Minimaal twee expert-onderzoekers observeren en achtervolgen de ziekgemelde medewerker en leggen zijn strijdige activiteiten op video vast. De bevindingen van onze onderzoekers vormen vervolgens de basis voor ontslag.

Hoe bouwen wij een ziekteverzuim onderzoek op?

In een standaard ziekteverzuim onderzoek observeren wij een medewerker minimaal vier tot maximaal acht dagen. Als wij op vier afzonderlijke dagen een patroon van strijdige activiteiten vaststellen, is sprake van frauduleus ziekteverzuim. Als een onderzochte een dag of dagen niet strijdig handelt, moeten wij die dagen 'bewijstechnisch inhalen'. Ervaring heeft ons geleerd dat wij gemiddeld zes dagen onderzoek naar frauduleus ziekteverzuim verrichten.

De status van een door ons verricht onderzoek

Wij zijn erkend zijn door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. De waarnemingen van de onderzoekers hebben de status van objectieve getuigenverklaring voor de Rechtbank. Optioneel kunnen wij, maar uitsluitend in overleg met de werkgever, een onderzochte na afloop van het onderzoek confronteren met het door ons verzamelde bewijs. Deze werkwijze leidt vaak tot een bekentenis van de medewerker, waardoor een gang naar de Rechtbank kan worden voorkomen.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Bedrijfsrecherche

BedrijfsrechercheZiekteverzuim onderzoekConcurrentiebeding onderzoekInterne diefstal op de werkvloerBedrijfsfraudeErnstig werkverzuimOnderzoek met verborgen camera’sWoonfraude onderzoekVerzekeringsfraude onderzoek

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2022   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling