Bel: 085 - 800 9090

Verborgen camera onderzoek nodig?

Onderzoek met verborgen camera’s

Wanneer een verborgen camera?

Onderzoek met verborgen camera's vindt plaats als sprake is van diefstal op de werkvloer door het eigen personeel, of als sprake is van verduistering (in dienstbetrekking) in uw onderneming of organisatie. Als wij heimelijk verborgen camera's plaatsen om aan te tonen wie zich aan diefstal of verduistering schuldig maakt, is dat uiterst delicaat. 

Honderden zaken opgelost

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het onderzoeken met verborgen camera's. In die periode hebben we honderden gevallen van diefstal c.q. verduistering onderzocht en opgelost. Onderzoek met verborgen camera's duurt veelal maximaal vier weken. Als onomstotelijk sprake is van diefstal of verduistering (in dienstbetrekking), vormt dat de basis voor ontslag op staande voet.

Hoe onderscheiden wij ons?

Wij hanteren voor verborgen camera onderzoek voorafgaand aan het onderzoek een vaststaand honorarium. Zo bent u vooraf bekend met de kosten. Verborgen camera onderzoek wordt bovendien op professionele wijze met de nodige waarborgen omkleed. Honderden tevreden klanten waren tevereden met ons discreet uitgevoerde onderzoek.

De kosten zijn te verhalen

De kosten voor onderzoek met verborgen camera's en het schadebedrag dat ontstaan is door de diefstallen c.q. verduisteringen zijn op de medewerker te verhalen. Nadat de medewerker een bekennende verklaring heeft afgelegd en een motief voor het stelen of verduisteren heeft gegeven, vragen wij de medewerker akkoord te gaan met een terugbetaling.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Bedrijfsrecherche

BedrijfsrechercheZiekteverzuim onderzoekConcurrentiebeding onderzoekInterne diefstal op de werkvloerBedrijfsfraudeErnstig werkverzuimOnderzoek met verborgen camera’sWoonfraude onderzoekVerzekeringsfraude onderzoek

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling