Bel: 085 - 800 9090

Verborgen camera onderzoek nodig?

Onderzoek met verborgen camera’s

Wanneer plaats ik verborgen camera's?

Onderzoek met verborgen camera's vindt plaats als sprake is van diefstal op de werkvloer door het eigen personeel, of als sprake is van verduistering in uw onderneming of organisatie. Als wij heimelijk verborgen camera's plaatsen om aan te tonen wie zich aan diefstal of verduistering schuldig maakt, is dat juridisch zonder meer toegestaan. Dit omdat uw belang om schade en risico's te beperken zwaarder weegt dan het privacybelang van de onderzochte(n). Wel wordt een dergelijk verborgen camera onderzoek uiteraard met de nodige waarborgen omkleed.

Ruim 20 jaar ervaring - Honderden zaken opgelost

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het onderzoeken met verborgen camera's. In die periode hebben we honderden gevallen van diefstal c.q. verduistering onderzocht en opgelost. Onderzoek met verborgen camera's duurt veelal maximaal vier weken. Als onomstotelijk sprake is van diefstal vormt dat de basis voor ontslag op staande voet. In alle gevallen kan aangifte bij de Politie worden gedaan. 

Verhaal de kosten op de stelende medewerker

De kosten voor onderzoek met verborgen camera's en het schadebedrag dat ontstaan is door de diefstallen c.q. verduisteringen zijn op de medewerker te verhalen. Nadat de medewerker een bekennende verklaring heeft afgelegd en een motief voor het stelen of verduisteren heeft gegeven, vragen wij de medewerker akkoord te gaan met een terugbetaling. Daar wordt veelal voor getekend en dat vormt, naast het door de onderzoekers verzamelde bewijs, waaronder camerabeelden en de bekentenis van de medewerker, extra bewijs.

Onze onderscheidende kwaliteitsgarantie

Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche B.V. verricht sinds 2001 onderzoeken ten behoeve van het bedrijfsleven en de advocatuur. Wij zijn erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid en goedgekeurd door de Politie. Dit betekent dat onze rapportage de status van 'objectieve getuigenverklaring' heeft, zoals verlangd door de Rechtbank. Tevens zijn wij al jaren lid van de Branchevereniging Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB). Al deze feiten tezamen vormen onze onderscheidende kwaliteitsgarantie.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Bedrijfsrecherche

BedrijfsrechercheZiekteverzuim onderzoekConcurrentiebeding onderzoekInterne diefstal op de werkvloerBedrijfsfraudeErnstig werkverzuimOnderzoek met verborgen camera’sWoonfraude onderzoekVerzekeringsfraude onderzoek

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2022   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling