Bel: 085 - 800 9090

Onze beveiliging: scherp, professioneel en zeer discreet

Beveiliging 

Wat is de exacte definitie van beveiliging?

Beveiliging is een geheel aan maatregelen

Beveiliging kan worden omschreven als een geheel aan maatregelen om een persoon, object of goed te beschermen tegen schadelijke invloeden. Schadelijke invloeden kunnen van buitenaf komen, zoals terrorisme of georganiseerde criminaliteit. Schadelijk gedrag kan echter ook intern, in een bedrijf of organisatie tot uiting komen, bijvoorbeeld door diefstal of frauduleus handelen door een medewerker. Beveiliging vermindert de risico's op schade, maakt deze beheersbaar en verhoogt daarmee de veiligheid. De profilering van maatregelen in de vorm van beveiliging van een organisatie wordt ook wel Security Management genoemd. Dörr Bedrijfsrecherche beheerst de afzonderlijke beveiligingsmaatregelen en kan u daarom een totaaloplossing bieden.

De expert-beveiligers van Dörr Bedrijfsrecherche

Door wie wordt beveiliging door Dörr Bedrijfsrecherche vormgegeven?

Beveiliging, zoals aangeboden door Dörr Bedrijfsrecherche, wordt vormgegeven door expert-beveiligers. Wij hebben jarenlange ervaring in de beveiliging van mens en goed. De geschoolde, ervaren en getrainde professionals uit specialistische onderdelen van diverse opsporingsinstanties of krijgsmacht, zijn beschikbaar voor totaaloplossingen, waar ook in Nederland of in het buitenland. Beveiligers worden ook wel eens omschreven als bewakers of toezichthouders. De term die wordt gebezigd is niet relevant, de inhoud die wordt gegeven aan de term echter wel.

Advies & Offerte

De afzonderlijke expertises op het gebied van beveiliging

Dörr Bedrijfsrecherche weet zich te onderscheiden met meerdere specialistische beveiligingsvormen. We hebben het dan over de volgende expertises die afzonderlijk of als geheel te implementeren zijn:

  • persoonlijke beveiliging in de vorm van 24/7 persoonsbeveiliging of begeleiding door beveiligers op zakenreis;  
  • camera- en/of alarmbeveiliging, zichtbaar en onzichtbaar;
  • elektronische beveiliging in de vorm van elektronische hekwerken, toegangscontrolesystemen en kentekenherkenning;
  • IT-beveiliging, thuis of op kantoor;
  • sweeps of sweepen met een Technical Surveillance Counter Measures onderzoek, als u wordt afgeluisterd.

Onze meerwaarde - uw waarborg

De experts van Dörr Bedrijfsrecherche zijn thuis op diverse terreinen van het beveiligingsspectrum

De specialisten van Dörr Bedrijfsrecherche zijn thuis op diverse beveiligingsterreinen. Fysiek, technisch of strategisch, alle disciplines zijn bij Dörr Bedrijfsrecherche voorhanden. Laat u goed en geheel vrijblijvend door onze beveiligingsexperts informeren en vraag naar de diverse premium beveiligingstoepassingen. Onze garantie bestaat uit de inzet en ervaring van onze medewerkers en de A+ beveiligingsproducten. Deze combinatie waarborgt uw veiligheid in uw privé omgeving of op kantoor.

Premium beveiliging: specialistisch en innovatief

De premium-aanduiding geldt ook voor het feit dat de medewerkers van Dörr Bedrijfsrecherche over een gecombineerde, specialistische achtergrond beschikken. Beveiliging en onderzoek kunnen vaak niet los van elkaar worden gezien. Met het aanbod aan strategische totaaloplossingen op zowel micro-niveau als macro-niveau, bieden wij bij u thuis of in uw organisatie, gegarandeerd optimale beveiliging,

Meer informatie over onze wijze van beveiligen? 

Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst met een kosteloos en geheel vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Beveiliging

BeveiligingPersoonsbeveiligingHotelbeveiligingMaritieme beveiliging(Lucht)havenbeveiligingCamerabeveiligingBedrijfsspionage onderzoek ArtiestenbeveiligingIT-beveiliging

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2021   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling