Bel: 085 - 800 9090

Op voorname en discrete wijze IT-security gewenst?

IT-Beveiliging 

IT-Beveiliging is een harde noodzaak

Veel ondernemers hebben te maken met cybercrime. Ongeveer 40 % geeft aan wel eens de dupe te zijn geweest. De meest voorkomende vorm van cybercrime is het verspreiden van computervirussen. Phishing, waarbij via bijvoorbeeld e-mail gevoelige informatie wordt achterhaald en digitale spionage via ‘spyware’ vormen ook een grote bedreiging. Verder brengt het gebruik van draadloze open netwerken en sms- en internetdiensten in combinatie met mobiele telefoons en tablets extra risico’s met zich mee.

Dreiging komt van dichtbij of van veraf

Bij cybercrime zijn de plaats van het misdrijf en de pleger moeilijker te traceren dan bij de meer gewone criminaliteit vanwege de anonimiteit en vanwege het feit dat criminelen niet gebonden zijn aan landsgrenzen. Opsporing en vervolging is daarom lastig. Maar dankzij onze deskundigheid en ervaring komen we in de meeste gevallen tot een oplossing. Wij zetten Forensisch Digitale Experts in om virussen en hackers buiten de deur te houden. Ook kunnen wij u van dienst zijn middels onze Forensic Penetration Test waarbij we nagaan hoe veilig uw netwerkomgeving is.

De werkwijze van criminelen

Criminelen bieden regelmatig illegale diensten en producten aan via internet. Phishing, waarbij via bijvoorbeeld een aan u of aan een medewerker verzonden e-mail gevoelige informatie wordt achterhaald, alsmede digitale spionage via 'spyware', behoren tot de grootste bedreigingen voor ondernemers. Het antwoord dient in alle gevallen te zijn: IT-beveiliging of Cybersecurity. Bent u slachtoffer geworden van cybercrime? Wilt u advies hoe u criminelen te slim af kunt zijn? Neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies.

Werp na herkenning hindernissen op

Beveilig uw digitale omgeving met door Dörr Bedrijfsrecherche B.V. digitaal opgeworpen hindernissen. Forensisch Digitaal Onderzoek kan een deelonderzoek vormen. Aan de hand van de uitkomsten kunnen onze expert Forensisch IT-onderzoekers uw netwerkomgeving beveiligen met Forensic Survey, Cybersecurity of Digitale Beveiliging. In preventieve zin kan een Forensic Penetration Test uitkomst bieden. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Beveiliging

BeveiligingPersoonsbeveiligingHotelbeveiligingMaritieme beveiliging(Lucht)havenbeveiligingCamerabeveiligingBedrijfsspionage onderzoek ArtiestenbeveiligingIT-beveiliging

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling