Bel: 085 - 800 9090

Op voorname en discrete wijze IT-security gewenst?

IT-Beveiliging 

IT-Beveiliging is een harde noodzaak

Cybersecurity houdt virussen buiten de deur

Veel ondernemers hebben te maken met cybercrime. Ongeveer 40 % geeft aan wel eens de dupe te zijn geweest. De meest voorkomende vorm van cybercrime is het verspreiden van computervirussen. Phishing, waarbij via bijvoorbeeld e-mail gevoelige informatie wordt achterhaald en digitale spionage via ‘spyware’ vormen ook een grote bedreiging. Verder brengt het gebruik van draadloze open netwerken en sms- en internetdiensten in combinatie met mobiele telefoons en tablets extra risico’s met zich mee.

Bedreiging kan vanuit elk land ter wereld komen, maar ook uw medewerker kan de bedreiging zijn

Bij cybercrime zijn de plaats van het misdrijf en de pleger moeilijker te traceren dan bij de meer gewone criminaliteit vanwege de anonimiteit en vanwege het feit dat criminelen niet gebonden zijn aan landsgrenzen. Opsporing en vervolging is daarom lastig. Maar dankzij onze deskundigheid en ervaring komen we in de meeste gevallen tot een oplossing. Dörr Bedrijfsrecherche kan Forensic Digitale Experts inzetten om virussen en hackers buiten de deur te houden. Wij zijn gespecialiseerd in IT-beveiliging of Cybersecurity en adviseren u graag. Ook preventief kunnen wij u van dienst zijn middels onze Forensic Penetration Test waarbij we nagaan hoe veilig uw netwerkomgeving is.

Advies & Offerte

U wilt criminelen voor zijn? IT-beveiliging of Cybersecurity

Criminelen bieden regelmatig illegale diensten en producten aan via internet. Phising, waarbij via bijvoorbeeld een aan u of aan een medewerker verzonden e-mail gevoelige informatie wordt achterhaald, alsmede digitale spionage via 'spyware', behoren tot de grootste bedreigingen voor ondernemers. Open (Wifi) netwerken en sms- en internetdiensten, in combinatie met mobiele telefoons, laptops en tablets, brengen nog meer onvoorspelbare risico’s met zich mee. Het antwoord dient in alle gevallen te zijn: IT-beveiliging of Cybersecurity. Bent u slachtoffer geworden van cybercrime? Wilt u advies hoe u criminelen te slim af kunt zijn? Neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies.

Lekke systemen maken ondernemers kwetsbaar

Werknemers of ex-werknemers maken misbruik van die zwaktes

Cybercriminelen doen zich voor als legaal bedrijf en gaan zo aan de haal met geld of goederen. Daarin schuilt het gevaar. Uw gegevens zijn steeds makkelijker bereikbaar via de digitale snelweg en dus makkelijker te misbruiken door anderen. Achter bepaalde vormen van cybercrime gaan zware vormen van georganiseerde misdaad schuil, zoals bijvoorbeeld bij aanvallen op banken. Zonder eerst de zwakheden te kennen, kan geen Cybersecurity, Digitale Beveiliging of Forensic Survey plaatsvinden. Het grootste probleem schuilt overigens in medewerkers en ex-medewerkers. Uit wraak, rancune of jaloezie, omzeilen zij uw beveiliging en maken ze schade. Veelal herstelbaar, maar het feit dat kwaadwillenden bij uw data kunnen komen, is op zich al een onprettig idee.

Wat gebeurt er na de onderkenning en oplossing van het probleem?

Na onderkenning van het probleem komt cybersecurity of IT-beveiliging om de hoek kijken

Beveilig uw digitale omgeving met door Dörr Bedrijfsrecherche opgeworpen hindernissen. Forensisch Digitaal Onderzoek kan een deelonderzoek vormen van research naar grootschalige bedrijfsfraude. Aan de hand van de uitkomsten kunnen onze expert Forensisch IT-onderzoekers uw netwerkomgeving beveiligen met Forensic Survey, Cybersecurity of Digitale Beveiliging. In preventieve zin kan een Forensic Penetration Test uitkomst bieden. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden.

Meer informatie over IT-beveiliging of cybersecurity? 

Bent u slachtoffer geworden van cybercrime? Wilt u advies hoe u criminelen te slim af kunt zijn? Neem contact met ons op voor kosteloos en vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Beveiliging

BeveiligingPersoonsbeveiligingHotelbeveiligingMaritieme beveiliging(Lucht)havenbeveiligingCamerabeveiligingBedrijfsspionage onderzoek ArtiestenbeveiligingIT-beveiliging

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2021   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling