Bel: 085 - 800 9090

Concurrentiebeding geschonden?

concurrentiebeding-onderzoek

Concurrentiebeding onderzoek

Concurrentiebeding onderzoek noodzakelijk? Dit is wat u van ons van een door ons ingesteld onderzoek naar het schenden van een concurrentiebeding kunt verwachten:

-  vaste tarieven, nooit nacalculatie;
-  kwalitatief en objectief onderzoek;
-  professionele en ervaren onderzoekers;
-  een rapport dat geldig is in de Rechtbank.

Onze werkwijze

Concurrentiebeding onderzoek bestaat uit het over een reppresentatieve periode observeren en achtervolgen van een overtreder van het concurrentiebeding. Wij nemen waar wie van uw klanten door de overtreder van het concurrentiebeding wordt bezocht en leggen dat op HD-video vast. Wij observeren en achtervolgen de overtreder soms ook in de avonden. Vaak zien we de overtreder van het concurrentiebeding met uw klanten en/of met uw concurrenten een drankje drinken of dineren. Dat vormt extra bewijs.

Onze kwaliteitsgarantie

Als in ieder geval op minimaal vier tot zes afzonderlijke dagen concurrerende activiteiten worden ontplooid, is sprake van een 'patroon' van het overtreden van een concurrentiebeding. Soms verlengen we het concurrentiebeding onderzoek zodat we nog meer bewijs kunnen verzamelen. Aanvullend kan bovendien bewijsbeslag op een laptop of mobiele telefoon worden gelegd. Als bij herhaling sprake blijkt van schendingen van het concurrentiebeding, kunt u het boetebeding aanspreken. 

Tientallen zaken opgelost

Wij hebben ruim 22 jaar specialistische ervaring in concurrentiebeding onderzoek. Wij hebben tientallen grootschalige zaken onderzocht en opgelost. Optioneel laten we testoffertes opmaken, verrichten wij testaankopen of maken wij een testafspraak met de schender van het concurrentiebeding. De overtreder van het concurrentiebeding is namelijk schadeplichtig als wordt bewezen dat hij het concurrentiebeding overtreedt.

Voorbeelden

Wij hebben het meegemaakt dat (ex-)medewerkers, compagnons, waaronders zelfs familie, een concurrentiebeding schonden. In een enkel geval werd de nieuwe onderneming van een ex-medewerker zelfs op loopafstand van de klant opgestart. Ook hebben we waargenomen dat voormalig medewerkers hele klantenlijsten hadden meegenomen en deze doorverkochten aan concurrenten. In alle gevallen streven wij er met ons onderzoek naar om zoveel mogelijk schade voor de cliënt te beperken.

Vaste tarieven

Bij een onderzoek naar het schenden van een concurrentiebeding hanteren wij vaste dagtarieven of vaste projecttarieven. Van nacalculatie is nooit sprake. Dat betekent altijd een direct voordeel. U betaalt aleen het vooraf afgesproken tarief. Onze garanties:

-  wij rekenen geen reisuren;
-  wij rekenen geen kilometerkosten;
-  wij rekenen geen kosten voor communicatie;
-  wij rekenen geen kosten voor de rapportage.

Onderscheidend

Dörr Bedrijfsrecherche B.V. is sinds 2001 erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Een onderzoek naar het schenden van een concurrentiebeding verrichten wij om professionele, tactische en bewijstechnische redenen altijd met minimaal twee onderzoekers. De waarnemingen van de onderzoekers hebben voor de Rechtbank de status van objectieve getuigenverklaring. Na afloop van het concurrentiebeding onderzoek ontvangt u een gedetailleerde rapportage met aanvullend videobewijs. 

Interesse?

Interesse in een onderzoek naar het schenden van een concurrentiebeding? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Bellen werkt het prettigst, aangezien u de kwestie dan kosteloos en geheel vrijblijvend kunt voorleggen. Wij kunnen u op het gelijke moment een plan van aanpak en een vast tarief op maat voor het hele onderzoek aanbieden. De kosten van ons onderzoek zijn geheel of gedeeltelijk op de schender van het concurrentiebeding te verhalen.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Bedrijfsrecherche

BedrijfsrechercheZiekteverzuim onderzoekConcurrentiebeding onderzoekInterne diefstal op de werkvloerBedrijfsfraudeErnstig werkverzuimOnderzoek met verborgen camera’sWoonfraude onderzoekVerzekeringsfraude onderzoek

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2023   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling