Bel: 085 - 800 9090

Premium beveiliging gewenst?

Beveiliging 

Beveiliging - De exacte definitie

Beveiliging kan worden omschreven als een geheel aan maatregelen om een persoon, object of goed te beschermen tegen schadelijke invloeden. Schadelijke invloeden kunnen van buitenaf komen, zoals terrorisme of georganiseerde criminaliteit. Schadelijk gedrag kan echter ook intern, in een bedrijf of organisatie tot uiting komen, bijvoorbeeld door diefstal of frauduleus handelen door een medewerker. Beveiliging vermindert de risico's op schade, maakt deze risico's beheersbaar en verhoogt daarmee de veiligheid. De profilering van maatregelen in de vorm van beveiliging van een organisatie wordt ook wel Security Management genoemd. Dörr Bedrijfsrecherche B.V. beheerst de afzonderlijke beveiligingsmaatregelen totaal en daardoor zijn wij in staat u een passende oplossing aan te bieden.

Expert-beveiligers van Dörr Bedrijfsrecherche B.V.

Beveiliging, zoals aangeboden door Dörr Bedrijfsrecherche B.V., wordt vormgegeven door expert-beveiligers. Wij hebben jarenlange ervaring in de beveiliging van mens en goed. De geschoolde, ervaren en getrainde professionals uit specialistische onderdelen van diverse opsporingsinstanties of krijgsmacht, zijn op korte termijn en op verschillende terreinen beschikbaar. Wij onderscheiden ons door meerdere specialistische beveiligingsvormen. We hebben het dan over de volgende expertises die afzonderlijk of als geheel te implementeren zijn:

  • persoonlijke beveiliging in de vorm van 24/7 persoonsbeveiliging of begeleiding door beveiligers op zakenreis;  
  • camera- en/of alarmbeveiliging, zichtbaar en onzichtbaar;
  • elektronische beveiliging in de vorm van elektronische hekwerken, toegangscontrolesystemen en kentekenherkenning;
  • IT-beveiliging, thuis of op kantoor;
  • sweeps of sweepen met een Technical Surveillance Counter Measures onderzoek, als u wordt afgeluisterd.

Onze meerwaarde? Premium beveiliging

De specialisten van Dörr Bedrijfsrecherche B.V. zijn thuis op diverse beveiligingsterreinen. Fysiek, technisch of strategisch, alle disciplines zijn bij Dörr Bedrijfsrecherche B.V. voorhanden. Laat u goed en geheel vrijblijvend door onze beveiligingsexperts informeren en vraag naar de diverse premium beveiligingstoepassingen. Onze garantie bestaat uit de inzet en ervaring van onze medewerkers en de A+ beveiligingsproducten.
 
Deze combinatie waarborgt uw veiligheid in uw privé omgeving of op kantoor. De premium-aanduiding geldt ook voor het feit dat de medewerkers van Dörr Bedrijfsrecherche over een gecombineerde, specialistische achtergrond beschikken. Beveiliging en onderzoek kunnen vaak niet los van elkaar worden gezien. Met het aanbod aan strategische totaaloplossingen op zowel micro-niveau als macro-niveau, bieden wij bij u thuis of in uw organisatie, gegarandeerd optimale beveiliging.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Privé detective

Privé detectiveEen privé detective inhurenOverspel-vreemdgaanAlimentatie onderzoekPrivé RechercheOnderzoeken in het buitenlandPrivé BeveiligingHandschriftvergelijkingForensische IT

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling