Bel: 085 - 800 9090

Iedereen is even welkom bij Dörr Bedrijfsrecherche

referenties

Referenties

Hieronder treft u in willekeurige volgorde een select aantal van onze opdrachtgevers aan. Maar laat u zich alstublieft niet intimideren door de ‘grote en bekende namen’. Iedereen is namelijk even welkom bij Dörr Bedrijfsrecherche. Sterker nog, het merendeel van de door Dörr Bedrijfsrecherche uitgevoerde bedrijfsrecherche onderzoeken wordt nog altijd verricht voor de immer hardwerkende cliënten uit het MKB.

De cliënten van Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche bestaan overwegend uit ondernemingen, advocatenkantoren en overheden. Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche is trots te mogen stellen sedert jaren tot de meer vooraanstaande recherchebureaus van Nederland te behoren. Mag Dörr Bedrijfsrecherche ook u verwelkomen als nieuwe cliënt? Wij zullen u graag van dienst zijn.


Disclaimer

Publicatie van beeldmerken van cliënten geschiedt onder verwijzing naar onze Algemene Voorwaarden van Dienstverlening en Uitvoering. Aan de op de homepage en referentiepagina (eventueel) vermelde personen is individueel toestemming tot publicatie gevraagd. Cliënten van Dörr Bedrijfsrecherche die met een beeldmerk op de referentiepagina zijn geplaatst, zijn allen bekend met de werkzaamheden van Dörr Bedrijfsrecherche. Publicatie is voorts met de nodige waarborgen omkleed en zal nimmer de basisprincipes van geheimhouding en discretie in de weg staan. 

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Meer informatie

Over Dörr BedrijfsrechercheAdvies & Offerte

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling