Bel: 085 - 800 9090

Heeft vermoedens van bedrijfsfraude?

Bedrijfsfraude

Bedrijfsfraude onderzoek

Bedrijfsfraude komt overal in het bedrijfsleven voor. Een goede moraal van uw werknemer is wenselijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend. Zo is bij bedrijfsfraude onderzoek bijvoorbeeld sprake van een medewerker:

  • die valsheid in geschrifte pleegt; 
  • die geld naar een eigen rekening boekt;
  • die goederen voor privégebruik aanschaft; 
  • die spookfacturen aan een handlanger betaalt.

Honderden zaken opgelost

Wij hebben tientallen bedrijfsfraude zaken onderzocht. Onze onderzoeken naar bedrijfsfraude leiden meestal tot het einde van een dienstverband. Na afloop van ons onderzoek vindt vaak aangifte plaats bij de Politie. De Politie neemt ons bedrijfsfraude onderzoek soms over om strafrechtelijk onderzoek te verrichten.

Hoe onderzoeken wij bedrijfsfraude?

Bedrijfsfraude onderzoek vindt plaats met inzet van zowel 'ouderwets speurwerk' als met 'innovatieve digitale toepassingen'. Denk bij 'klassiek speurwerk' aan het observeren en achtervolgen van de frauderende medewerker. We interviewen getuigen en we verrichten eerstelijns administratief onderzoek. Innovatieve onderzoeksmethodieken zijn digitaal forensisch onderzoek of forensisch boekhoudkundig onderzoek.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Bedrijfsrecherche

BedrijfsrechercheZiekteverzuim onderzoekConcurrentiebeding onderzoekInterne diefstal op de werkvloerBedrijfsfraudeErnstig werkverzuimOnderzoek met verborgen camera’sWoonfraude onderzoekVerzekeringsfraude onderzoek

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling