Bel: 085 - 800 9090

Een klein land heeft als voordeel een groot buitenland

Onderzoeken in het buitenland

Onderzoeken in het buitenland

Onze onderzoeken verrichten wij overal ter wereld

Onderzoeken in het buitenland komen steeds vaker voor. Wij zijn bekend met specifieke bedrijfsrecherche onderzoeken voor ondernemingen, maar zeker ook met privé detective onderzoeken voor particulieren. Dörr Bedrijfsrecherche kan worden ingeschakeld door eerst een kosteloos en vrijblijvend persoonlijk gesprek met ons aan te gaan. In een dergelijk gesprek kunt u uw vermoedens ventileren en kunnen wij u een plan van aanpak presenteren. Tevens worden er in dat gesprek budgettaire afspraken gemaakt. Vervolgens, als het bedrijfsrecherche onderzoek of privé detective onderzoek aan ons wordt gegund, zal het onderzoek aanvangen. 

Advies & Offerte

De meerwaarde van Dörr Bedrijfsrecherche

Sinds 2001 ervaring met onderzoeken in het buitenland

Wij verrichten privé detective onderzoek, alimentatie onderzoek of fraude onderzoek in Dubai, op Curacao, in Spanje, Italië, Frankrijk en België. Voor verzekeraars verrichten wij onderzoek in Turkije en Marokko, met name op het gebied van medische declaratiefraude. Tevens zijn wij ervaren in het terughalen van minderjarigen die na, of lopende een scheiding, naar het buitenland zijn ontvoerd. Onze expert rechercheurs verrichten gedegen onderzoek. Verdenkt u uw partner van overspel in het buitenland? Ook daar zijn we bekend mee, waar ook ter wereld. Bent u CEO en wenst u heimelijke of zichtbare persoonsbeveiliging? Ook dat verzorgen wij met graagte voor u. 

Internationaal onderzoek na kunstroof

Waar verrichten wij onderzoek?

Wij verrichten overal ter wereld onderzoek, privé en zakelijk 

Bedrijfsrecherche onderzoek door de expert onderzoekers van Dörr Bedrijfsrecherche vindt plaats door heel Nederland, maar ook in het buitenland. Duitsland en België zijn de meest voorkomende landen voor bedrijfsrecherche onderzoek of privé detective onderzoek. In België werken wij nauw samen met een Belgische detective met wie wij samen onderzoek verrichten. Wij verrichten daarnaast privé detective onderzoek in het buitenland waar veel Nederlanders wonen of verblijven (voor zaken), zoals in Brussel, Brasschaat, Leuven, Antwerpen, Italië, Marokko, Spanje, Turkije, Dubai, Frankrijk en Duitsland en op de Nederlandse Antillen (Curaçao) en Aruba.

Meer weten over onderzoek in het buitenland?

Onderzoek in het buitenland gewenst? 

Heeft u vermoedens dat uw ex-partner die in het buitenland woont, samen leeft met een nieuwe partner? Verdenkt u uw partner van overspel in het buitenland? Heeft u een vestiging van uw bedrijf in het buitenland, maar gaat het niet goed? Is er sprake van diefstal, concurrerend handelen of is er te weining toezicht waardoor de medewerkers ernstig verzuimen? Bedrijfsrecherche of privé detective onderzoek helpt in alle gevallen de schade te beperken. Of bent u van plan op zakenreis te gaan en wilt u heimelijk beveiligd worden? Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Privé detective

Privé detectiveEen privé detective inhurenOverspel-vreemdgaanAlimentatie onderzoekPrivé RechercheOnderzoeken in het buitenlandPrivé BeveiligingHandschriftvergelijkingForensische IT

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2021   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling