Bel: 085 - 800 9090

Privé detective nodig in het buitenland?

Onderzoeken in het buitenland

Onderzoeken in het buitenland

Onderzoeken in het buitenland komen steeds vaker voor. Wij zijn bekend met specifieke bedrijfsrecherche onderzoeken voor ondernemingen, maar zeker ook met privé detective onderzoeken voor particulieren. Dörr Bedrijfsrecherche kan worden ingeschakeld door eerst een kosteloos en vrijblijvend persoonlijk gesprek met ons aan te gaan. In een dergelijk gesprek kunt u uw vermoedens ventileren en kunnen wij u een plan van aanpak presenteren. Tevens worden er in dat gesprek budgettaire afspraken gemaakt. Vervolgens, als het bedrijfsrecherche onderzoek of privé detective onderzoek aan ons wordt gegund, zal het onderzoek aanvangen. 

De meerwaarde van Dörr Bedrijfsrecherche B.V.

Wij verrichten sinds 2001 privé detective onderzoek, alimentatie onderzoek of fraude onderzoek in Brussel, Antwerpen, Brasschaat en in de rest van België. Tevens hebben onze onderzoekers opdrachten uitgevoerd in Dubai, op Curaçao en op Aruba, in Spanje, Italië, Frankrijk en Duitsland. Tevens waren wij actief in Venezuela, Colombia en Brazilië.

Wij verrichten bovendien onderzoek in Turkije en Marokko, met name op het gebied van medische declaratiefraude. Tevens zijn wij ervaren in het terughalen van minderjarigen die na of lopende een scheiding, aan het ouderlijk gezag zijn ontrokken. Verdenkt u uw partner van overspel in het buitenland? Onze expert onderzoekers verrichten sinds 2001 discreet en gedegen onderzoek. Bent u CEO en wenst u heimelijke of juist zichtbare persoonsbeveiliging in een risicoland? Vraag ons geheel vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.

Internationaal onderzoek na kunstroof

Meer weten over onderzoek in het buitenland?

Heeft u vermoedens dat uw ex-partner die in het buitenland woont, samen leeft met een nieuwe partner? Verdenkt u uw partner van overspel in het buitenland? Heeft u een vestiging van uw bedrijf in het buitenland, maar gaat het niet goed? Is er sprake van diefstal, concurrerend handelen of is er te weinig toezicht waardoor de medewerkers ernstig verzuimen? Bedrijfsrecherche of privé detective onderzoek helpt in alle gevallen de schade te beperken. Of bent u van plan op zakenreis te gaan en wilt u heimelijk beveiligd worden? Neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Privé detective

Privé detectiveEen privé detective inhurenOverspel-vreemdgaanAlimentatie onderzoekPrivé RechercheOnderzoeken in het buitenlandPrivé BeveiligingHandschriftvergelijkingForensische IT

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling