Bel: 085 - 800 9090

Luchthavenbeveiliging vormt het hart van onze veiligheid

Luchthavenbeveiliging

Luchthavenbeveiliging is vitaal 

De luchthavenbeveiliging door Dörr Bedrijfsrecherche

"Zelfs God zou niet veilig zijn als hij zou weten waar mensen toe in staat zijn". Met deze uitspraak in het achterhoofd kunnen wij onze getrainde professionals voor vitale taken op luchthavens inzetten. De geschoolde en ervaren experts van Dörr Bedrijfsrecherche hebben hun sporen verdiend in het Korps Mariniers of het Korps Commandotroepen. Tevens beschikken zij over specialistische opleidingen op het gebied van luchthavenbeveiliging of havenbeveiliging. Met ons haalt u bijzondere expertise in huis. De voordelen zijn evident: wij opereren in burger en dichten met onze gecombineerde expertises lacunes in de beveiliging, dan wel leggen wij ze bloot. Op ieder moment van de dag. Op deze wijze kunnen wij met onze specialistische teams een vitaal koppelstuk tussen de Douane en Koninklijke Marechaussee vormen.

Luchthavenbeveiliging behoort tot de meest specialistische diensten die wij aanbieden

De gespecialiseerde achtergronden van onze medewerkers vorm een onderscheidende kwaliteit. Onze expert-beveiligers kunnen daardoor onder meer worden ingezet op vitale luchthavens of in de havens. Luchthavenbeveiliging en havenbeveiliging behoren daarmee, gezien de grote en vitale belangen die spelen, tot de meest specialistische diensten die wij aanbieden. De diensten die wij aanbieden geschieden veelal op contractbasis, meestal voor een periode van een jaar. De meerwaarde van Dörr Bedrijfsecherche is het feit dat de experts ook de mogelijkheid hebben om onderzoek te verrichten, aangezien zij ook in het bezit zijn van het diploma Particulier Onderzoeker. Zij kunnen dan niet alleen waarnemen, maar ook direct handelen. En dat kan cruciaal zijn.

Advies & Offerte

Wat is de meerwaarde van Dörr Bedrijfsrecherche?

Multi-inzetbaarheid, flexibiliteit en ad hoc handelen vormen de kern van onze luchthavenbeveiliging

Onze expert-beveiligers hebben op meerdere beveiligingsterreinen ervaring en zijn dus multi-inzetbaar voor diverse beveiligings- of onderzoeksdoelen. Daarnaast zijn zij inzetbaar voor een combinatie daarvan. Hiermee onderscheiden wij ons van alle aanbieders in Nederland, want:

  • onze specialisten beschikken over een gedegen militaire of politionele achtergrond;
  • zij beschikken over een specialistische beveiligingsachtergrond;
  • zij beschikken bovendien over een onderzoeks-achtergrond;
  • zij kunnen daardoor zowel 'in burger' beveiligen, als 'in burger' als onderzoeker optreden.

Om redenen van tactische en professionele aard streeft Dörr Bedrijfsrecherche naar een zo breed mogelijke inzet. Daarom werkt Dörr Bedrijfsrecherche nauw samen met beveiliging-experts uit diverse netwerken, nationaal en internationaal. Geheimhouding en discretie vormen de kernwaarden van de medewerkers van Dörr Bedrijfsrecherche. Dörr Bedrijfsrecherche is tevens aangesloten bij de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB).

Wat is de werkwijze van de expert-beveiligers?

De experts van Dörr Bedrijfsrecherche zijn niet alleen de ogen en de oren, maar tevens de handen

De specialisten van Dörr Bedrijfsrecherche vormen niet alleen de ogen en oren op bepaalde locaties, maar tevens vormen zij de handen. In samenwerking met de Koninklijke Marechaussee en Douane verrichten zij werkzaamheden in het voorportaal van anti-criminalitetsbewegingen en/of anti-terroristische bewegingen door risicoprofielen in te richten en daar opvolging aan te geven.

U ziet ons niet, maar we zijn er wel, met het doel uw veiligheid te waarborgen

Wij bieden preventieve en repressieve oplossingen voor beveiligingsvraagstukken binnen de algehele luchtvaartbranche. Met jaren nationale en internationale ervaring zorgen onze expert-beveiligers dag en nacht voor uw persoonlijke veiligheid, maar u ziet ons niet. Wij werken in burgerkleding op tactische locaties. Daar liggen algemene en specifieke veiligheidsprotocollen aan ten grondslag. Waar wij ons bevinden, is afhankelijk van risicoanalyses, alsmede afhankelijk van waarnemingen die afwijkingen in het menselijk gedrag blootleggen. 

Waar vindt luchthavenbeveiliging plaats?

Luchthavenbeveiliging door onze expert-beveiligers annex expert-onderzoekers kan plaatsvinden op Luchthaven Schiphol, Eindhoven Airport en op Luchthaven Rotterdam-The Hague.

Luchthavenbeveiliging gewenst?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en laat u kosteloos adviseren. 

Contact opnemen

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Beveiliging

BeveiligingPersoonsbeveiligingHotelbeveiligingMaritieme beveiliging(Lucht)havenbeveiligingCamerabeveiligingBedrijfsspionage onderzoek ArtiestenbeveiligingIT-beveiliging

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2021   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling