Bel: 085 - 800 9090

Het hart van onze veiligheid

Luchthavenbeveiliging

Luchthavenbeveiliging - Vitale beveiliging 

"Zelfs God zou niet veilig zijn als hij zou weten waar mensen toe in staat zijn". Met deze uitspraak in het achterhoofd kunnen wij onze getrainde professionals voor vitale taken op luchthavens inzetten. De geschoolde en ervaren experts van Dörr Bedrijfsrecherche B.V. hebben hun sporen verdiend in het Korps Mariniers of het Korps Commandotroepen. Tevens beschikken zij over specialistische opleidingen op het gebied van luchthavenbeveiliging of havenbeveiliging. Met ons haalt u bijzondere expertise in huis. De voordelen zijn evident: wij opereren in burger en dichten met onze gecombineerde expertises lacunes in de beveiliging, dan wel leggen wij ze bloot. Op ieder moment van de dag. Op deze wijze kunnen wij met onze specialistische teams een vitaal koppelstuk tussen de Douane en Koninklijke Marechaussee vormen.

Wat is de meerwaarde van Dörr Bedrijfsrecherche?

Onze expert-beveiligers hebben op meerdere beveiligingsterreinen ervaring en zijn dus multi-inzetbaar voor diverse beveiligings- of onderzoeksdoelen. Daarnaast zijn zij inzetbaar voor een combinatie daarvan. Hiermee onderscheiden wij ons van alle aanbieders in Nederland, want:

  • onze specialisten beschikken over een gedegen militaire of politionele achtergrond;
  • zij beschikken over een specialistische beveiligingsachtergrond;
  • zij beschikken bovendien over een onderzoeks-achtergrond;
  • zij kunnen daardoor zowel 'in burger' beveiligen, als 'in burger' als onderzoeker optreden.

Wat is de werkwijze van de expert-beveiligers?

De specialisten van Dörr Bedrijfsrecherche vormen niet alleen de ogen en oren op bepaalde locaties, maar tevens vormen zij de handen. In samenwerking met de Koninklijke Marechaussee en Douane verrichten zij werkzaamheden in het voorportaal van anti-criminalitetsbewegingen en/of anti-terroristische bewegingen door risicoprofielen in te richten en daar opvolging aan te geven.
 
Wij bieden preventieve en repressieve oplossingen voor beveiligingsvraagstukken binnen de algehele luchtvaartbranche. Met jaren nationale en internationale ervaring zorgen onze expert-beveiligers dag en nacht voor uw persoonlijke veiligheid, maar u ziet ons niet. Wij werken in burgerkleding op tactische locaties. Waar wij ons bevinden, is afhankelijk van risicoanalyses, alsmede afhankelijk van waarnemingen die afwijkingen in het menselijk gedrag blootleggen. 

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Beveiliging

BeveiligingPersoonsbeveiligingHotelbeveiligingMaritieme beveiliging(Lucht)havenbeveiligingCamerabeveiligingBedrijfsspionage onderzoek ArtiestenbeveiligingIT-beveiliging

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling