Bel: 085 - 800 9090

Bedrijfsrecherche onderzoek

Bedrijfsrecherche

Wat is bedrijfsrecherche?

Bedrijfsrecherche is een verzamelnaam voor onderzoeken die vooral met arbeidsrechtelijke kwesties te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan onderzoek bij vermoedens van frauduleus ziekteverzuim of onderzoek naar het overtreden van een (non-)concurrentiebeding. Daarnaast kan in gevallen sprake zijn van onderzoeken die zowel een arbeidsrechtelijke, als een strafrechtelijke grondslag hebben. Een voorbeeld hiervan is een onderzoek naar interne diefstal c.q. verduistering.

Bedrijfsrecherche onderzoek:

De meest voorkomende bedrijfsrecherche onderzoeken zijn:

Onze expertises:

Bedrijfsrecherche onderzoek door Dörr Bedrijfsrecherche B.V. omvat:

  • het observeren en volgen van personen bij frauduleus ziekteverzuim of bij schending van een concurrentiebeding;
  • het interviewen van getuigen als sprake is van bedrijfsfraude, valsheid in geschrifte of afpersing;
  • het plaatsen van verborgen camera’s bij interne interne diefstal op de werkvloer of verduistering;
  • het verrichten van forensisch onderzoek, zoals forensische IT of forensische handschriftvergelijking;
  • het infiltreren door onderzoekers bij grote bedrijfsdiefstallen. 

Een voorbeeld van bedrijfsfraude onderzoek:

Bedrijfsrecherche onderzoek in heel Nederland

Bedrijfsrecherche onderzoek door de expert onderzoekers van Dörr Bedrijfsrecherche B.V. vindt plaats door heel Nederland. Van provincie tot provincie. Van stad tot stad. Regio's waar bedrijfsrecherche onderzoek vaak voorkomt, simpelweg omdat daar meer economische activiteit plaatsvindt, zijn: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Breda, Arnhem en Eindhoven. Bedrijfsrecherche onderzoek vindt ook plaats in Maastricht, Venlo, Lelystad, Almere, Schiedam, en Vlaardingen. Van belang is dat de kosten voor een bedrijfsrecherche onderzoek voor iedere cliënt, waar ook in Nederland, gelijk zijn. Dus als u in Maastricht, Groningen, Enschede, Assen, Zwolle of Leeuwarden een bedrijfsrecherche onderzoek of privé detective onderzoek door ons laat verrichten, heeft dat geen nadelige gevolgen voor de kosten. 

Bedrijfsrecherche onderzoek in de regio

Daarnaast vindt bedrijfsrecherche onderzoek plaats in de regio Zoetermeer, Delft, Leiden, Dordrecht, Gouda, Vlaardingen, Amersfoort, Deventer, Apeldoorn, op Luchthaven Schiphol c.q. de Haarlemmermeer, in het Westland. Tevens hebben wij contractpartners op het gebied van bedrijfsrecherche op de bloemenveiling Aalsmeer, alsmede in de havens van Rotterdam, de Botlek en op de Maasvlakte.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Bedrijfsrecherche

BedrijfsrechercheZiekteverzuim onderzoekConcurrentiebeding onderzoekInterne diefstal op de werkvloerBedrijfsfraudeErnstig werkverzuimOnderzoek met verborgen camera’sWoonfraude onderzoekVerzekeringsfraude onderzoek

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling