Bel: 085 - 800 9090

Vermijd aanwijsbare risico's

Privé Beveiliging 

Waaruit bestaat privé beveiliging?

Privé Beveiliging door Dörr Bedrijfsrecherche B.V. bestaat uit meerdere beveiligingscomponenten. Er is een onderscheid in beveiliging die fysiek van aard is, met inzet van mensen of honden, en er is elektronische beveiliging, denk aan verborgen of zichtbare camera's, aan slagbomen of aan een alarmsysteem. Dörr Bedrijfsrecherche B.V. biedt alle mogelijkheden aan, afzonderlijk of gecombineerd, met een repressieve insteek of met een preventief uitgangspunt. De expert persoonsbeveiligers van Dörr Bedrijfsrecherche B.V. hebben veelal een militaire of politionele achtergrond. Dat is letterlijk een veilige gedachte. De technische beveiligingstoepassingen worden verricht door gecertificeerde professionals met eveneens een specialistische achtergrond.

Privé beveiliging door Dörr Bedrijfsrecherche B.V.

Hieronder sommen wij de mogelijkheden die wij aanbieden nog eens voor u op:

  • fysieke beveiliging: als u beveiligd wilt worden door een persoonsbeveiliger;  
  • fysieke beveiliging: als uw perceel, woning of bedrijf beveiligd wordt door objectbeveiligers (met honden);
  • elektronische beveiliging: als uw woning beveiligd moet worden door een camerasysteem of alarmsysteem;
  • beveiliging als uw netwerk, server of computers beveiligd moeten worden;
  • een TCSM-onderzoek, ook wel sweep of sweepen genoemd, als u wilt weten of u wordt afgeluisterd.

De meerwaarde van Dörr Bedrijfsrecherche B.V.

De experts van Dörr Bedrijfsrecherche B.V. hebben niet alleen jarenlange, aantoonbare ervaring in de beveiliging van mens en goed, maar er kan ook direct navolging worden gegeven omdat de meeste beveiligers tevens over het diploma Particulier Onderzoeker beschikken. U heeft bijvoorbeeld te maken met diefstal door eigen personeel in uw woning, bijvoorbeeld door een nanny, kinderoppas of klusjesman. Wij kunnen direct tot onderzoek overgaan, bijvoorbeeld door verborgen camera's op te hangen en na ventilering van een pleger, tot confrontatie over te gaan. Na het onderzoek kunt u uw privé-woning direct laten beveiligen, waardoor risico's in de toekomst worden geminimaliseerd of zelfs worden uitgebannen.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Privé detective

Privé detectiveEen privé detective inhurenOverspel-vreemdgaanAlimentatie onderzoekPrivé RechercheOnderzoeken in het buitenlandPrivé BeveiligingHandschriftvergelijkingForensische IT

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling