Bel: 085 - 800 9090

Veiligheid is 100% in vrede leven met je eigen omgeving

Privé Beveiliging 

Waaruit bestaat privé beveiliging?

Privé beveiliging kan fysiek of electronisch van aard zijn

Privé Beveiliging door Dörr Bedrijfsrecherche bestaat uit meerdere beveiligingscomponenten. Er is een onderscheid in beveiliging die fysiek van aard is, met inzet van mensen of honden, en er is elektronische beveiliging, denk aan verborgen of zichtbare camera's, aan slagbomen of aan een alarmsysteem. Dörr Bedrijfsrecherche biedt alle mogelijkheden aan, afzonderlijk of gecombineerd, met een repressieve insteek of met een preventief uitgangspunt.

De diverse privé beveiligingsmogelijkheden op een rij

Hieronder sommen wij de mogelijkheden nog eens voor u op:

  • fysieke beveiliging: als u beveiligd wilt worden door een persoonsbeveiliger;  
  • fysieke beveiliging: als uw perceel, woning of bedrijf beveiligd wordt door objectbeveiligers (met honden);
  • elektronische beveiliging: als uw woning beveiligd moet worden door een camerasysteem of alarmsysteem;
  • beveiliging als uw netwerk, server of computers beveiligd moeten worden;
  • een TCSM-onderzoek, ook wel sweep of sweepen genoemd, als u wilt weten of u wordt afgeluisterd.
Advies & Offerte

Wat is het grote voordeel van privé beveiliging door Dörr Bedrijfsrecherche?

Het grote voordeel van privé beveiliging door Dörr Bedrijfsrecherche: alle expertises onder één dak.

De experts van Dörr Bedrijfsrecherche hebben niet alleen jarenlange, aantoonbare ervaring in de beveiliging van mens en goed, maar er kan ook direct navolging worden gegeven omdat de meeste beveiligers tevens over het diploma Particulier onderzoeker beschikken. U heeft bijvoorbeeld te maken met diefstal door eigen personeel in uw woning, bijvoorbeeld door een nanny, kinderoppas of klusjesman. Wij kunnen direct tot onderzoek overgaan, bijvoorbeeld door verborgen camera's op te hangen en na ventilering van een pleger, tot confrontatie over te gaan. Na het onderzoek kunt u uw privé-woning direct laten beveiligen, waardoor risico's op diefstal kan worden geminimaliseerd of zelfs uitgebannnen.

De beveiligingsopties in detail: persoonsbeveiliging

Gaat u als CEO of privé-persoon op reis naar risicolanden? Op ieder moment van de dag en/of de nacht zijn wij in de buurt. Niet opdringerig, maar we zijn er. Daarmee verzekert onze meerwaarde u van een waarborg voor een onbezorgde trip, reis of zakenbezoek, waar ook ter wereld. Belangrijk om te weten: onze expert beveiligers beschikken  ook over een legitimatiebewijs van Particulier Onderzoeker. Beveiliging en onderzoek kunnen dan hand in hand worden toegepast. Dit feit vertegenwoordigt een belangrijke meerwaarde.

Beveiliging van uw perceel of woning: electronisch of fysiek

Wij beveiligen uw perceel of woning met inzet van twee beveiligers, al dan niet met honden. Daarnaast verzorgen wij elektronische toepassingen, met inzet van slagbomen/hekwerken, toegangs-controlesystemen, zichtbaar en onzichtbaar cameratoezicht en kenteken-registratiesystemen. Wij beslissen altijd in overleg, na een tactische en technische scan ter plaatse.

Denk ook aan beveiliging van uw privé IT-netwerk

Door de verschuiving van werkzaamheden van kantoor naar huis en vice versa, is het van belang om ook in uw privé situatie een optimaal werkende IT-beveiliging te hebben. Met diverse toepssingen kunnen wij uw werkstation (computer), thuisnetwerk of server beveiligen.

Bedrijfsspionage onderzoek

We hadden het al over het feit dat in het digitale tijdperk anno nu, de samensmelting tussen huis en kantoor steeds gewoner wordt. Bedrijfsspionage onderzoek is onderzoek naar bedrijfsspionage, maar bedrijfsspionage hoeft niet per se uitsluitend op het bedrijf plaats te vinden. Iemand kan u ook thuis hacken of ander schadelijke activiteiten jegens uw onderneming ontplooien. Dergelijke schadelijke handelingen dienen liever voorkomen te worden. Als dat niet gelukt is, dan verdient het aanbeveling de pleger van deze schadelijke handelingen te ventileren

Traceer uw dierbare met GSM-plaatsbepaling

GSM plaatsbepaling van de mobiele telefoon was lange tijd onmogelijk. Maar nu, exclusief in Nederland, kunnen wij aan de hand van een mobiel telefoonnummer een locatie aangeven waar de mobiele telefoon zich op dat moment bevindt en daarmee weten we mogelijk ook de verblijfslocatie van de telefoon. Bijzonder van belang als u wilt weten waar uw geliefde of dierbare is als u geruime tijd niets meer van hem of haar heeft gehoord en zich afvraagt waar hij of zij is. Is uw partner op reis, maar heeft u al een tijd niets meer van hem of haar vernomen? Maakt u zich ongerust? Is een dierbare al enige tijd vermist of spoorloos? Wij kunnen achterhalen waar de mobiele telefoon van uw dierbare zich bevindt. Het vervelende is wel dat GSM-positiebepaling een uiterst kostbare aangelengeheid is en op die grond zien we de inzet van dit middel als ultimum remedium. We vinden het namelijk niet prettig om hoge honoraria te moeten vragen. Als spoed vereist is, bijvoorbeeld als sprake is van een acute noodsituatie, willen we een dergelijk onderzoek overwegen.

De meerwaarde van Dörr Bedrijfsrecherche

De expert-beveiligers van Dörr Bedrijfsrercherche: hun achtergrond en expertise

De ervaren en gediplomeerde beveiligers van Dörr Bedrijfsrecherche zijn met name afkomstig van specialistische onderdelen van militaire eenheden. Denkt u daarbij aan het Korps Mariniers of het Korps Commandotroepen. De beveiligers beschikken niet alleen over de vereiste diploma's, tevens beschikken ze over jarenlange ervaring. 

De werkwijze en kernwaarden van Dörr Bedrijfsrecherche

Om redenen van tactische en professionele aard streeft Dörr Bedrijfsrecherche naar een zo breed mogelijke inzet. Om die reden werkt Dörr Bedrijfsrecherche nauw samen met beveiligings-experts uit diverse netwerken, nationaal en internationaal. Geheimhouding en discretie vormen de kernwaarden van de medewerkers van Dörr Bedrijfsrecherche. Dörr Bedrijfsrecherche is tevens aangesloten bij de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB).

Waar verrichten wij privé beveiliging?

Privé beveiliging vindt plaats in heel Nederland

Prive beveiliging door de expert-beveiligers van Dörr Bedrijfsrecherche vindt plaats door heel Nederland. Van provincie tot provincie. Van stad tot stad. Regio's waar beveiliging vaak voorkomt zijn: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Breda, Arnhem, Eindhoven en Maastricht. Daarnaast vindt beveiliging plaats in Wassenaar, Laren, Huizen, Blaricum, Rozendaal, Bloemendaal en in Aerdenhout.

Meer weten over privé beveiliging door Dörr Bedrijfsrecherche?

Beveiliging gewenst? Neem vrijblijvend contact op

Neem geheel vrijblijvend en contact met ons op en laat u kosteloos adviseren. 

Contact opnemen

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Privé detective

Privé detectiveEen privé detective inhurenOverspel-vreemdgaanAlimentatie onderzoekPrivé RechercheOnderzoeken in het buitenlandPrivé BeveiligingHandschriftvergelijkingForensische IT

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2021   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling