Bel: 085 - 800 9090

Forensische IT voorkomt schade

Forensische IT 

Forensische IT, wat houdt dat precies in?

Forensisch IT onderzoek, ook wel Forensic Survey of Forensisch Digitaal Onderzoek genoemd, is een innovatieve vorm van bedrijfsrecherche onderzoek in de strijd tegen de snelst stijgende vorm van criminaliteit: cybercrime. Cijfers wijzen uit dat 40% van de Nederlandse ondernemers te maken hebben met cybercrime. Met name grote ondernemingen, overheden en instellingen met een maatschappelijk of technisch belang zijn veelal het mikpunt. Digitale spionage met ‘spyware’ vormt, naast computervirussen, de grootste bedreiging voor het bedrijfsleven en overheden. 

Forensische IT - Schade zonder herkenning

Medewerkers of ex-medewerkers kunnen uw netwerk saboteren, bedrijfsinformatie lekken of andere schadelijke acties verrichten en externen kunnen tot indringing in de systemen overgaan. Wij durven te stellen dat cybercrime meestal niet wordt onderkend of herkend. Strafbaar handelen kan nog steeds vrij simpel door interne medewerkers of door externe derden worden verricht. De repressieve of preventieve toepassing van Forensische IT of Forensic IT helpt sporen uit het verleden naar boven te krijgen en/of zorgt ervoor dat sporen die in de toekomst zullen worden achtergelaten, worden onderkend, vastgelegd en geanalyseerd. 

Ruim 20 jaar ervaring - Tientallen zaken opgelost

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in Forensisch IT onderzoek. In die periode hebben we tientallen gevallen onderzocht en opgelost. Onze rapportages zijn zonder meer toelaatbaar voor de Rechtbank, aangezien wij zijn erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid en zijn goedgekeurd door de Politie. Wacht niet op een schadelijk of onomkeerbaar incident. Wij kunnen u zowel preventief als repressief helpen risico's te minimaliseren. Onze specialisten maken daarbij gebruik van de modernste forensische hard- en software om uw onderneming te wapenen tegen cybercrime, bedrijfsspionage of fraude. 

De meerwaarde van Dörr Bedrijfsrecherche B.V.

De forensisch digitaal onderzoekers van Dörr Bedrijfsrecherche B.V. hebben een specialistische opleiding en achtergrond. Zij breiden deze vakkennis uit door het volgen van (post-) opleidingen. Dit gegeven vormt tevens onze onderscheidende kwaliteitsgarantie. Om redenen van tactische en professionele aard streeft Dörr Bedrijfsrecherche B.V. naar een zo breed mogelijke inzet van forensisch onderzoekers. Om die reden werkt Dörr Bedrijfsrecherche B.V. nauw samen met professionals uit diverse (forensische) onderzoeksgebieden, nationaal en internationaal.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Privé detective

Privé detectiveEen privé detective inhurenOverspel-vreemdgaanAlimentatie onderzoekPrivé RechercheOnderzoeken in het buitenlandPrivé BeveiligingHandschriftvergelijkingForensische IT

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling