Bel: 085 - 800 9090

Vermoedt diefstal op de werkvloer?

Interne diefstal op de werkvloer 

De schade door diefstal

Interne diefstal op de werkvloer c.q. verduistering door eigen personeel kan tot hoge omzetschade leiden. Er is niet alleen sprake van directe, zakelijke schade. Ook de gevolgschade die ontstaat door onrust onder het goedwillende personeel valt niet te onderschatten.

Hoe vindt onderzoek plaats?

Onderzoek naar interne diefstal op de werkvloer c.q. verduistering kan plaatsvinden:

  • door het plaatsen van verborgen camera’s; 
  • door observaties en achtervolgingen;
  • door het verrichten van testaankopen; 
  • door infiltratie door bedrijfsrechercheurs.

Honderden zaken opgelost

Dörr Bedrijfsrecherche B.V. is gespecialiseerd in het onderzoeken van diefstal op de werkvloer in een zorginstelling, een verpleeghuis of bejaardencentrum. Dat is niet toevallig, aangezien op die locaties veelal kwetsbare mensen verblijven. Helaas wordt daar misbruik van gemaakt en kan er makkelijker tot diefstal of verduistering worden overgegaan. De afgelopen 22 jaar hebben wij in dergelijke instellingen al honderden zaken opgelost.

Waar onderzoeken wij interne diefstal?

Regio's waar interne diefstal onderzoek vaak voorkomt zijn: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Breda, Arnhem, Eindhoven, Maastricht, Venlo, Lelystad, Almere, Rijswijk en Spijkenisse. Daarnaast vindt diefstal onderzoek door een werknemer of onderzoek naar verduistering door een medewerker plaats in Schiedam, Delft, Leiden, Dordrecht, Gouda, Vlaardingen, Amersfoort, Deventer, Apeldoorn, op Luchthaven Schiphol, in de havens van Rotterdam, de Botlek en op de Maasvlakte.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Bedrijfsrecherche

BedrijfsrechercheZiekteverzuim onderzoekConcurrentiebeding onderzoekInterne diefstal op de werkvloerBedrijfsfraudeErnstig werkverzuimOnderzoek met verborgen camera’sWoonfraude onderzoekVerzekeringsfraude onderzoek

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling