Bel: 085 - 800 9090

Vermoedt diefstal op de werkvloer?

Interne diefstal op de werkvloer 

Heeft u te maken met interne diefstal?

Interne diefstal op de werkvloer c.q. verduistering door eigen personeel kan tot hoge omzetschade leiden. Er is niet alleen sprake van directe, zakelijke schade. Ook de gevolgschade die ontstaat door onrust onder het goedwillende personeel valt niet te onderschatten. Vooral als werknemers merken dat bij diefstal op de werkvloer niet adequaat door de directie wordt gehandeld.

Onderzoek naar interne diefstal op de werkvloer c.q. verduistering kan plaatsvinden:

  • door het plaatsen van verborgen camera’s; de diefstal door eigen personeel wordt onomstotelijk vastgelegd;
  • door observaties; bijvoorbeeld om te zien waar de gestolen goederen naartoe worden gebracht;
  • door het verrichten van testaankopen; bijvoorbeeld als de werknemer de gestolen goederen op internet te koop zet; 
  • door infiltratie door bedrijfsrechercheurs, als sprake is van grote diefstallen waarbij een hele afdeling betrokken lijkt.

Hoelang duurt onderzoek naar interne diefstal?

Het onderzoeken van interne diefstal op de werkvloer met verborgen camera's duurt meestal vier weken. Een onderzoek mag niet langer duren dan noodzakelijk. Dat wordt gezien als disproportioneel. Een onderzoek naar interne diefstal op de werkvloer dient dan ook in alle gevallen compact van aard te zijn, waarbij de privacyrechten van een onderzochte altijd in het oog gehouden dienen te worden. 

Een voorbeeld van interne diefstal op de werkvloer

Interne diefstal - Honderden zaken opgelost

Dörr Bedrijfsrecherche B.V. is gespecialiseerd in het onderzoeken van diefstal op de werkvloer in een zorginstelling, een verpleeghuis of bejaardencentrum. Dat is niet toevallig, aangezien op die locaties veelal kwetsbare mensen verblijven. Helaas wordt daar misbruik van gemaakt en kan er makkelijker tot diefstal of verduistering worden overgegaan. Onderzoek naar diefstal op de werkvloer of verduistering door Dörr Bedrijfsrecherche B.V. vindt daarnaast plaats bij alle sectoren van het MKB, groot of klein. De afgelopen 20 jaar onderzochten wij honderden diefstallen op de werkvloer, waarvan veruit de meeste zaken door ons zijn opgelost.

Waar onderzoeken wij interne diefstal?

Regio's waar interne diefstal onderzoek vaak voorkomt zijn: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Breda, Arnhem, Eindhoven, Maastricht, Venlo, Lelystad, Almere, Rijswijk en Spijkenisse. Daarnaast vindt diefstal onderzoek door een werknemer of onderzoek naar verduistering door een medewerker plaats in Schiedam, Delft, Leiden, Dordrecht, Gouda, Vlaardingen, Amersfoort, Deventer, Apeldoorn, op Luchthaven Schiphol, in de havens van Rotterdam, de Botlek en op de Maasvlakte.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Bedrijfsrecherche

BedrijfsrechercheZiekteverzuim onderzoekConcurrentiebeding onderzoekInterne diefstal op de werkvloerBedrijfsfraudeErnstig werkverzuimOnderzoek met verborgen camera’sWoonfraude onderzoekVerzekeringsfraude onderzoek

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2022   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling