Bel: 085 - 800 9090

Woont jouuw ex-echtgenote samen?

Alimentatie onderzoek

Alimentatie onderzoek - Woont jouw ex samen?

Alimentatie onderzoek wordt aangevangen als je vermoedt dat jouw ex-echtgenote na de echtscheiding ‘samenleeft met een nieuwe partner als waren zij gehuwd’. Als wij door het verrichten van een alimentatie onderzoek kunnen bewijzen dat jouw ex-echtgenote met een nieuwe partner duurzaam samenwoont, dan vervalt jouw alimentatieplicht volledig. Dat staat met zoveel woorden vermeld in artikel 1: 160 BW. Bovendien moet jouw ex-echtgenote, in gevallen, de ten onrechte door haar ontvangen alimentatie lopende het onderzoek, alsmede de door jou gemaakte onderzoekskosten aan jou terugbetalen. 

Jouw profiel

Je betaalt al enige tijd een behoorlijk bedrag aan partneralimentatie en je hebt nog wat jaren aan betalingen voor de boeg. Je hebt nu echter concrete aanwijzingen dat jouw ex-echtgenote samen leeft met een nieuwe partner. Dat is niet alleen irritant, het kost jou ook nog eens veel geld. Met een door ons ingesteld alimentatie-onderzoek gaan we jou een hoop geld besparen en veel irritatie bij je wegnemen. Niet zelden zegt een opdrachtgever achteraf dat hij blij is dat hij zijn leven weer terugheeft. Daardoor weten we al vele jaren dat er veel op het spel staat voor onze opdrachtgevers. Om die reden kunnen we ook voor jou een professioneel opgezet ‘alimentatie-onderzoek’ aanvangen.

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

-  een vooraf vastgesteld honorarium dat voor iedereen in Nederland gelijk is;
-  nooit nacalculatie, alle kosten zijn inclusief, waar ook in Nederland;
-  gedegen onderzoek over een representatieve bewijsperiode van circa 90 dagen;
-  twee tot vier ervaren onderzoekers die uitsluitend jouw kwestie onderzoeken;
-  een rapport dat voor de Rechtbank de status van een objectieve getuigenverklaring heeft.

Hoe gaan wij te werk?

Alimentatie-onderzoek bestaat in ieder geval uit het vakkundig observeren en volgen van jouw ex-partner en haar nieuwe partner, in de ochtend, in de middag, in de avond en in de weekenden. Wij stellen over een periode van circa 90 dagen de bewegingen van jouw ex-echtgenote en haar nieuwe partner vast. In deze representatieve onderzoekperiode is het van belang om ‘een patroon van duurzaam en affectief samen leven’ te kunnen vaststellen, gelieerd aan de ‘wederzijdse verzorging van de partners’. Tevens is het wenselijk dat zal worden vastgelegd dat zij  ‘een gemeenschappelijke (financiële) huishouding voeren’. Dat is nogal wat, maar maak je geen zorgen. Wij weten exact welke constateringen nodig zijn om jouw vermoedens onomstotelijk te bewijzen. 

Ruim 23 jaar ervaring - Hoog slagingspercentage

Alimentatie-onderzoek wordt om tactische en professionele redenen verricht door in totaal twee tot vier onderzoekers. Aangezien wij erkend zijn door het Ministerie van Justitie en Veiligheid, zijn onze rapporten toelaatbaar voor de Rechtbank. Onze waarnemingen worden aangevuld met foto- en/of videobewijs in de hoogst mogelijke kwaliteit. Sinds 2004 zijn de door ons ingestelde alimentatie onderzoeken allemaal gewonnen. Al deze feiten tezamen vormen onze onderscheidende kwaliteitsgarantie. 

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Privé detective

Privé detectiveEen privé detective inhurenOverspel-vreemdgaanAlimentatie onderzoekPrivé RechercheOnderzoeken in het buitenlandPrivé BeveiligingHandschriftvergelijkingForensische IT

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling