Bel: 085 - 800 9090

Woont uw ex-partner samen?

Alimentatie onderzoek

Alimentatie onderzoek - Woont uw ex samen?

Alimentatie onderzoek wordt aangevangen als u vermoedt dat uw ex-echtgenote na de echtscheiding ‘samenleeft met een nieuwe partner als waren zij gehuwd’. Als wij door het verrichten van een alimentatie onderzoek kunnen bewijzen dat uw ex-echtgenote met een nieuwe partner duurzaam samenwoont, dan staakt de alimentatieplicht volledig. Tevens moet uw ex-echtgenote de ten onrechte door haar ontvangen alimentatie en de onderzoekskosten aan u terugbetalen.

Staking van de alimentatieplicht is aan de orde als:

  • zij samen de nachten doorbrengen, samen eten en samen boodschappen doen;
  • sprake is van een affectieve relatie tussen uw ex-partner en haar nieuwe partner;
  • de nieuwe relatie van uw ex-partner en haar nieuwe partner duurzaam van aard is;
  • sprake is van een gemeenschappelijke huishouding met wederzijdse (financiële) verzorging.

Ruim 20 jaar ervaring - Hoog slagingspercentage

Sinds 2004 zijn de door ons ingestelde alimentatie onderzoeken allemaal gewonnen. Alimentatie onderzoek bestaat in ieder geval uit het vakkundig observeren en achtervolgen van uw ex-partner en haar nieuwe partner. Onze waarnemingen worden aangevuld met foto- en/of videobewijs. Een volledig alimentatie-onderzoek verrichten wij om redenen van professionele, tactische en bewijstechnische aard met minimaal twee onderzoekers. Aangezien wij erkend zijn door het Ministerie van Justitie en Veiligheid, zijn onze rapporten toelaatbaar voor de Rechtbank.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Privé detective

Privé detectiveEen privé detective inhurenOverspel-vreemdgaanAlimentatie onderzoekPrivé RechercheOnderzoeken in het buitenlandPrivé BeveiligingHandschriftvergelijkingForensische IT

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2023   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling