Bel: 085 - 800 9090

Woont uw ex-partner samen?

Alimentatie onderzoek

Alimentatie onderzoek - Woont uw ex samen?

Alimentatie onderzoek kan worden aangevangen als u vermoedt dat uw ex-echtgenote na de echtscheiding ‘samenleeft met een nieuwe partner als waren zij gehuwd’, zoals staat vermeld in art. 1:160 BW. Er is dan ten onrechte sprake van een alimentatieplicht. Alimentatie onderzoek naar samenwonen van de ex-partner met haar nieuwe partner leidt in vrijwel alle door ons ingestelde onderzoeken tot terugbetaling van de ten onrechte door u betaalde alimentatie plus onderzoekskosten door de ex-echtgenote. Bovendien kan een alimentatie onderzoek tot een besparing van tienduizenden tot zelfs honderdduizenden euro's leiden als sprake is van samenleven van uw ex-echtgenote met een nieuwe partner. Zeker als u nog jaren alimentatie moet betalen. Wij hanteren voor een alimentatie onderzoek, waar ook in Nederland, een vast honorarium.

Ruim 20 jaar ervaring - Hoog slagingspercentage

Wij hebben een zeer hoog slagingspercentage bij alimentatie onderzoek. Wij hielpen onze cliënten tientallen zaken winnen. Sinds 2004 zijn alle door ons ingestelde alimentatie onderzoeken gewonnen. Alimentatie onderzoek, zoals door Dörr Bedrijfsrecherche B.V. verricht, bestaat in ieder geval uit het vakkundig observeren en achtervolgen van uw ex-partner en haar nieuwe partner. Wij observeren haar en haar nieuwe partner over een periode van circa twaalf weken. In die periode stellen wij de bewegingen bij de woning waar ze samenwonen vast, aangevuld met foto- en/of videobewijs. Een volledig alimentatie-onderzoek verrichten wij om redenen van professionele en bewijstechnische aard met minimaal twee onderzoekers. Onze rapportages zijn zonder meer toelaatbaar voor de Rechtbank, aangezien wij zijn erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid en zijn goedgekeurd door de Politie. 

Stopzetting van de alimentatie is aan de orde als:

  • sprake is van samenleven gedurende een langere tijd: samen eten, slapen en boodschappen doen; 
  • sprake is van een affectieve relatie tussen uw ex-partner en haar nieuwe partner;
  • de nieuwe relatie van uw ex-partner en haar nieuwe partner duurzaam van aard is;
  • sprake is van een gemeenschappelijke huishouding met wederzijdse (financiële) verzorging. 

Waar verrichten wij alimentatie onderzoek?

Alimentatie onderzoek door de expert onderzoekers van Dörr Bedrijfsrecherche B.V. vindt plaats door heel Nederland. Regio's waar alimentatie onderzoek vaker dan gemiddeld voorkomt zijn: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Breda, Arnhem, Huizen, Blaricum, Zeist, Laren, Baarn, Eindhoven en Wassenaar. Daarnaast vindt alimentatie onderzoek plaats in Schiedam, Delft, Leiden, Dordrecht, Gouda, Vlaardingen, Hellevoetsluis en Spijkenisse. Ook in het buitenland kan in bijzondere gevallen alimentatie onderzoek plaatsvinden. Vraag ons naar de mogelijkheden. Laat u in alle gevallen goed informeren.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Privé detective

Privé detectiveEen privé detective inhurenOverspel-vreemdgaanAlimentatie onderzoekPrivé RechercheOnderzoeken in het buitenlandPrivé BeveiligingHandschriftvergelijkingForensische IT

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2022   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling