Bel: 085 - 800 9090

Maritieme beveiliging met een speciale interventie-unit

Maritieme Beveiliging

Maritieme beveilging - Onze trots

Dörr Bedrijfsrecherche B.V. heeft een aparte divisie opgericht die verregaand is geëquipeerd om Maritieme Beveiliging gestalte te geven. Met expert-beveiligers afkomstig van onder meer de speciale interventie-unit UIM van het Korps Mariniers en het Korps Commandotroepen, bieden wij maatoplossingen aan in de beveiliging van de scheepvaart in brede zin en de commerciële scheepvaart in het bijzonder. De onderscheidende kwaliteiten zit ‘m met name in de mensen. Onze specialisten zijn getraind en ervaren en hebben zich bewezen in den verre, in niet makkelijke omstandigheden.

Expertise gestoeld op specifieke beveiligingstaken

De ervaring is gestoeld op specifieke, georganiseerde beveiligingstaken en op strategische toepassingen op het maritieme vlak. Wij werken in de regel internationaal. Onze professionals beschikken over een uitgebreid aantal ondersteuningsmiddelen. Dat is van belang omdat daarmee de veiligheid van uw personeel en lading worden gezekerd. Ook Maritieme Recherche is sterk in opkomst. Wij rechercheren naar vermiste of gestolen vaartuigen in binnen- en buitenland. Tevens bemannen wij desgewenst uw schip om van de ene naar de andere haven te varen. Met gefundeerde expertise kunnen wij de veiligheid van uw schip, lading en opvarenden garanderen. Op uw verzoek zullen de expertise en de achtergrond van onze beveiligers worden gestaafd met referenties.

Piraterij: de harde feiten

Piraterij is feitelijk een vorm van georganiseerde criminaliteit. In gevallen worden hele schepen verduisterd, waarbij de bemanning wordt vastgehouden om losgeld te verkrijgen. Soms wordt de bemanning overboord gezet of vermoord. Sinds 1993 is het aantal voorvallen van piraterij vervijfvoudigd, zeker in de Indische Oceaan, vanaf de kust van Somalië, maar ook de Straat van Malakka lijkt aantrekkelijker te worden, nadat het sinds het eind van de jaren 90 sterk was verminderd. In de Golf van Guinea zijn sinds 2007 piraten actief. Dörr Bedrijfsrecherche kan niet alleen Maritieme Beveiliging in de Golf van Aden verrichten. We merken actueel dat de risico's in toenemende mate verschuiven naar de Golf van Guinea en de Straat van Malakka.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Beveiliging

BeveiligingPersoonsbeveiligingHotelbeveiligingMaritieme beveiliging(Lucht)havenbeveiligingCamerabeveiligingBedrijfsspionage onderzoek ArtiestenbeveiligingIT-beveiliging

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2021   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling