Bel: 085 - 800 9090

Maritieme beveiliging met een speciale interventie-unit

Maritieme Beveiliging

Maritieme beveiliging bieden wij niet langer aan. Dörr Bedrijfsrecherche B.V. was geëquipeerd om Maritieme Beveiliging gestalte te geven. Met expert-beveiligers afkomstig van onder meer de speciale interventie-unit UIM van het Korps Mariniers en het Korps Commandotroepen, boden wij maatoplossingen aan. In de beveiliging van de scheepvaart in brede zin en de commerciële scheepvaart in het bijzonder. De specialisten waren getraind en ervaren en hadden zich bewezen in den verre, in niet de makkelijkste omstandigheden. 

Expertise gestoeld op specifieke beveiligingstaken

De ervaring iwas gestoeld op specifieke, georganiseerde beveiligingstaken en op strategische toepassingen op het maritieme vlak. De professionals beschikten over een uitgebreid aantal ondersteuningsmiddelen. Dat was van belang omdat daarmee de veiligheid van personeel en lading werd gezekerd. Met gefundeerde expertise konden wij de veiligheid van uw schip, lading en opvarenden garanderen. Op verzoek werden de expertise en de achtergrond van onze beveiligers gestaafd met referenties.

Piraterij: de harde feiten

Piraterij is nog steeds een vorm van georganiseerde criminaliteit. In gevallen worden hele schepen verduisterd, waarbij de bemanning wordt vastgehouden om losgeld te verkrijgen. Sinds 1993 is het aantal voorvallen van piraterij vervijfvoudigd, zeker in de Indische Oceaan, vanaf de kust van Somalië, maar ook de Straat van Malakka is aantrekkelijker voor piraten geworden. In de Golf van Guinea zijn sinds 2007 piraten actief. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar Britse ondernemingen. Door de politieke golfbewegingen die jarenlang voortsleepte, is de internationale markt inmiddels verzadigd, met name door Britse beveiligers.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Beveiliging

BeveiligingPersoonsbeveiligingHotelbeveiligingMaritieme beveiliging(Lucht)havenbeveiligingCamerabeveiligingBedrijfsspionage onderzoek ArtiestenbeveiligingIT-beveiliging

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling