Bel: 085 - 800 9090

Artiestenbeveiliging met professionele expert-beveiligers?

Artiestenbeveiliging 

Artiestenbeveiliging door Dörr Bedrijfsrecherche

Artiestenbeveiliging - VIP-beveiliging 

Dörr Bedrijfsrecherche onderscheidt zich met artiestenbeveiliging of VIP-beveiliging door niet per se breedgeschouderde, angstaanjagende individuen bij u en uw gevolg te plaatsen, maar geschoolde, ervaren en getrainde professionals afkomstig van specialistische militaire onderdelen. Dat gegeven vormt nadrukkelijk onze onderscheidende kwaliteitsgarantie.

Onderscheidend: beveiliging in combinatie met onderzoek om risico's op dreiging te verkleinen

Onze geschoolde en ervaren expert-beveiligers beschikken bovendien over een uitstekende voertuigbeheersing en volgen constant trainingen in binnen- en buitenland om u op professionele en innovatieve wijze te beveiligen. Last van stalking door opdringerige fans? Het voordeel is dat wij daar onderzoek op kunnen verrichten. Wij hebben namelijk alle denkbare expertises op het gebied van beveiliging en onderzoek in huis. Ook dat vormt een belangrijke meerwaarde. De combinatie van onderzoek en beveiliging zal risico's op dreigende situtaties namelijk in grote mate verkleinen.

Advies & Offerte

Hoeveel expert-beveiligers gaan mij beveiligen?

Twee expert beveiligers bij artiestenbeveiliging of VIP-beveiliging is standaard

Per opdracht word bepaald hoeveel persoonsbeveiligers zullen worden ingezet. Twee persoonsbeveiligers zijn standaard, meer expert-beveiligers is wenselijk of noodzakelijk als sprake is van bijzondere omstandigheden of bij de ontplooiing van activiteiten van bijzondere aard. Tevens hangt het sterk van de te beveiligen persoon af welke middelen en welke maatregelen nodig zijn om de veiligheid zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. In alle gevallen zullen pré-observaties worden verricht of zullen routes en bezoeklocaties worden verkend.

De meerwaarde van Dörr Bedrijfsrecherche

Achtergrond, ervaring & kennis van de expert-beveiligers

De expert-beveiligers van Dörr Bedrijfsrecherche zijn veelal afkomstig van militaire onderdelen en beschikken over de vereiste diploma's en een geldig legitimatiebewijs. Ze hebben daarnaast een grondige integriteit-screening doorstaan. Onze expert beveiligers zijn geëquipeerd met opleiding en achtergrond en breiden hun vakkennis uit door het volgen van (specialistische) opleidingen en het onderhouden van contacten met vakgerichte instanties en kenniscentra. Dit gegeven vormt tevens onze onderscheidende kwaliteitsgarantie.

De werkwijze en kernwaarden van Dörr Bedrijfsrecherche

Dörr Bedrijfsrecherche streeft naar een zo breed mogelijke inzet. Dit om redenen van tactische en professionele aard. Om die reden werkt Dörr Bedrijfsrecherche nauw samen met ander beveiligings-experts, nationaal en internationaal. Discretie en geheimhouding vormen de kernwaarden van Dörr Bedrijfsrecherche. Wij zijn tevens aangesloten bij de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB). 

Meer informatie over artiestenbeveiliging of VIP-beveiliging? 

Neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst met een kosteloos en geheel vrijblijvend advies.

Contact opnemen

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Beveiliging

BeveiligingPersoonsbeveiligingHotelbeveiligingMaritieme beveiliging(Lucht)havenbeveiligingCamerabeveiligingBedrijfsspionage onderzoek ArtiestenbeveiligingIT-beveiliging

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2021   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling