Bel: 085 - 800 9090

Artiestenbeveiliging gewenst?

Artiestenbeveiliging 

Artiestenbeveiliging door Dörr Bedrijfsrecherche

Dörr Bedrijfsrecherche B.V. onderscheidt zich met artiestenbeveiliging of VIP-beveiliging door niet per se breedgeschouderde, angstaanjagende individuen bij u en uw gevolg te plaatsen, maar geschoolde, ervaren en getrainde professionals afkomstig van specialistische militaire onderdelen. Dat gegeven vormt nadrukkelijk onze onderscheidende kwaliteitsgarantie. Onze ervaren expert-beveiligers beschikken bovendien over een uitstekende voertuigbeheersing en volgen constant trainingen in binnen- en buitenland om u op professionele en innovatieve wijze te beveiligen.

Last van stalking door opdringerige fans? Het voordeel is dat wij daar onderzoek op kunnen verrichten. Wij hebben namelijk alle denkbare expertises op het gebied van beveiliging en onderzoek in huis. Ook dat vormt een belangrijke meerwaarde. De combinatie van onderzoek en beveiliging zal risico's op dreigende situaties namelijk in grote mate verkleinen.

De achtergrond van onze expert-beveiligers

De expert-beveiligers van Dörr Bedrijfsrecherche B.V. zijn veelal afkomstig van militaire onderdelen en beschikken over de vereiste diploma's en een geldig legitimatiebewijs. Ze hebben daarnaast een grondige integriteit-screening doorstaan. Onze expert beveiligers zijn geëquipeerd met opleiding en achtergrond en breiden hun vakkennis uit door het volgen van (specialistische) opleidingen en het onderhouden van contacten met vakgerichte instanties en kenniscentra. Dit gegeven vormt tevens onze onderscheidende kwaliteitsgarantie.

Hoeveel expert-beveiligers gaan mij beveiligen?

Per opdracht wordt bepaald hoeveel persoonsbeveiligers zullen worden ingezet. Twee persoonsbeveiligers is standaard, meer expert-beveiligers is wenselijk of noodzakelijk als sprake is van bijzondere omstandigheden. Tevens hangt het sterk van de te beveiligen persoon af welke middelen en welke maatregelen nodig zijn om de veiligheid zo goed mogelijk te kunnen waarborgen. In alle gevallen zullen pré-observaties worden verricht of zullen routes en bezoeklocaties worden verkend.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Beveiliging

BeveiligingPersoonsbeveiligingHotelbeveiligingMaritieme beveiliging(Lucht)havenbeveiligingCamerabeveiligingBedrijfsspionage onderzoek ArtiestenbeveiligingIT-beveiliging

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling