Bel: 085 - 800 9090

Privé detective onderzoek

Privé detective

Privé detective onderzoek

Privé detective onderzoek gewenst? Dit mag u van ons verwachten:

-  een kosteloos intakegesprek;
-  een vast tarief, wij calculeren niet na;
-  onderzoek dat altijd duidelijkheid verschaft;
-  een rapport met videobewijs.

Wanneer start ik een onderzoek?

Een privé detective onderzoek verrichten wij als u vermoedens heeft dat uw partner overspel pleegt tijdens de relatie of als uw echtgenoot of echtgenote ontrouw is of vreendgaat. Als sprake is van vermoedens van overspel of vreemdgaan, verzamelen wij bewijs door het observeren en achtervolgen van een partner. Als een partner vreemdgaat, leggen wij dat onomstotelijk op video vast. Vervolgens ontvangt u een rapport.

Ruim 22 jaar ervaring - Honderden zaken opgelost

Wij hebben ruim 22 jaar ervaring in diverse privé detective onderzoeken. In die periode hebben we honderden gevallen van overspel en vreemdgaan opgelost. Ook verrichten wij alimentatie-onderzoek als u vermoedt dat uw ex-echtgenote samenleeft met een nieuwe partner. Tientallen alimentatiekwesties werden door ons onderzocht en opgelost. Dat is belangrijk, aangezien er vaak sprake is van grote financiële belangen. 

Waar vindt privé detective onderzoek plaats?

Een privé detective onderzoek kan in heel Nederland plaatsvinden. De kosten zijn voor een privé detective onderzoek zijn voor iedere cliënt gelijk, of u nu woont in Groningen of Maastricht. In de praktijk onderzoeken wij een partner inzake vreemdgaan veelal in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Limburg, Utrecht, Breda, Almere, Haarlem, Den Haag, Wassenaar en Tilburg. Feitelijk kunt u, waar u ook woont in Nederland, een privé detective inhuren.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Privé detective

Privé detectiveEen privé detective inhurenOverspel-vreemdgaanAlimentatie onderzoekPrivé RechercheOnderzoeken in het buitenlandPrivé BeveiligingHandschriftvergelijkingForensische IT

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2024   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling