Bel: 085 - 800 9090

Heeft een privé detective nodig?

Privé detective

Wanneer start ik een privé detective onderzoek?

Een privé detective verricht onderzoek als u vermoedens heeft:

  • dat uw partner, vriend, vriendin, echtgenoot of echtgenote overspel pleegt tijdens de relatie;
  • dat uw echtgenoot of echtgenote ontrouw is tijdens het huwelijk of dat u vriend of vriendin vreemdgaat;
  • dat uw ex-partner samenwoont met een nieuwe partner, op grond waarvan u onterecht alimentatie betaalt;
  • wanneer u zich thuis, op uw werk of op straat niet meer veilig voelt, na stalking of afpersing.

Waaruit bestaat een privé detective onderzoek?

In de meeste gevallen verrichten wij onderzoek door het observeren en achtervolgen van partners. Dit gebeurt met name als sprake is van vermoedens van overspel of vreemdgaan. Ook verrichten wij alimentatie-onderzoek als een ex-partner na de scheiding blijkt samen te leven met een nieuwe partner, zoals staat vermeld in art 1:160 BW. In dat geval betaalt de echtgenoot ten onrechte alimentatie aan de ex-partner. Alimentatie-onderzoek kan dan tot de algehele stopzetting van betaling van alimentatie leiden. Wij besparen met kwalitatief alimentatie-onderzoek onze cliënten al meer dan 20 jaar tienduizenden tot wel honderdduizenden euro's.

Onze onderscheidende kwaliteitsgarantie

Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche B.V. verricht sinds 2001 privé detective onderzoeken. Wij zijn erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid en goedgekeurd door de Politie. Dit betekent dat onze rapportage de status van 'objectieve getuigenverklaring' heeft, zoals verlangd door de Rechtbank. Wij staan landelijk bekend als de specialist op het gebied van observeren en achtervolgen. Om die reden worden we ook door collega recherchebureaus ingeschakeld. Tevens zijn wij al jaren lid van de Branchevereniging Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB). Al deze feiten tezamen vormen onze onderscheidende kwaliteitsgarantie.

Ruim 20 jaar ervaring - Honderden zaken opgelost

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in diverse privé detective onderzoeken. In die periode hebben we honderden gevallen van overspel, vreemdgaan en alimentatiekwesties onderzocht en opgelost. Een privé detective onderzoek kan in heel Nederland plaatsvinden, maar in de praktijk onderzoeken wij een partner inzake vreemdgaan, overspel, huwelijkse ontrouw of inzake een alimentatie onderzoek naar het samenwonen van een ex-partner na echtscheiding, veelal in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Almere, Haarlem, Den Haag, Wassenaar en Tilburg. 

Wij verrichten daarnaast privé detective onderzoek in het buitenland waar veel Nederlanders wonen of voor zaken verblijven. Denk aan privé detective onderzoek in Brasschaat, Antwerpen en Brussel in België, maar ook in Milaan en Rome in Italië. Privé detective onderzoek vindt ook plaats in Spanje, veelal in expat-locaties of waar gepensioneerden wonen: in Barcelona, Madrid, Valencia, Malaga en Marbella bijvoorbeeld. Ook in landen als Turkije, Dubai, Frankrijk, Duitsland en op de Nederlandse Antillen (Curaçao) en Aruba vindt privé detective onderzoek plaats.

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

Privé detective

Privé detectiveEen privé detective inhurenOverspel-vreemdgaanAlimentatie onderzoekPrivé RechercheOnderzoeken in het buitenlandPrivé BeveiligingHandschriftvergelijkingForensische IT

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2022   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling