Bel: 085 - 800 9090

Het is een onderbuik- gevoel dat er iets niet klopt

Mooie resultaten dankzij ons ziekteverzuim onderzoek 

Ziekteverzuim onderzoek: succesvolle voorbeelden

Een met gevoelens van overspannenheid ziekgemelde werknemer was tijdens zijn afwezigheid door ziekteverzuim bezig met de voorbereidingen voor een eigen onderneming. Dit bleek na ziekteverzuim onderzoek over een periode van zes dagen. Door de concurrerende handelingen die hij ontplooide vast te stellen en met foto- en videobewijs te completeren en de zogenaamd 'zieke werknemer' met het bewijs te confronteren, kwam het tot een bekennende verklaring, waarna ontslag volgde. Tevens werd een aanvullend beding door hem ondertekend waarin de inmiddels ex-werknemer nogmaals aangaf zich van elke vorm van concurrerende activiteiten te onthouden.

In een ander ziekteverzuim onderzoek kwam naar voren dat de ziekgemelde werknemer die verklaarde last te hebben van een rughernia, zijn eigen huis aan het bouwen was. Hij was daar al maanden mee bezig totdat de werkgever werd getipt. Dörr Bedrijfsrecherche werd ingeschakeld om onomstotelijk bewijs te verzamelen. En inderdaad: de werknemer sjouwde en verplaatste bouwmaterialen, belastte zijn rug door regelmatig te bukken, stenen te tillen, kruiwagens te vullen en hekken te plaatsen. De bevindingen van de onderzoekers werden met filmmateriaal gecompleteerd. De werknemer werd ontslagen.

Nog meer successen na ziekteverzuim onderzoek:

Na ziekteverzuim onderzoek over een periode van zes dagen, bleek de ziekgemelde werknemer de weekenden in een café te werken. Hoewel hij bij de werkgever had aangegeven zijn handen niet of nauwelijks te kunnen gebruiken, tapte de man vrolijk biertjes, rolde en tilde hij vaten bier naar de stockruimte van het café en bestuurde hij met regelmaat zijn auto. Op doordeweekse dagen onderhield de man zijn tuin en tilde en verplaatste hij diverse goederen, waaronder een wasmachine. Na confrontatie met de door onderzoekers van Dörr Bedrijfsrecherche gemaakte camerabeelden, nam de man zelf ontslag;

Ziekteverzuim onderzoek naar een zieke werkneemster leidde na enig onderzoek naar bewijsvoering die viel te typeren als onomstotelijk strijdig met het door haar opgegeven letsel aan haar bekken. De werkneemster werkte, met name in de avonden en in de weekenden als escort, waarbij zij met regelmaat (internationale) cliënten in voorname hotels bezocht. Na een confrontatiegesprek met de werkneemster werd, na een verklaring van haar zijde, overgegaan tot het wederkerig beëindigen van de arbeidsovereenkomst. 

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

BedrijfsrecherchePrivé detectiveBeveiligingBlog

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2021   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling