Bel: 085 - 800 9090

Privé detective in Rotterdam nodig? Bel onze privé detectives

Privé detective Rotterdam

Privé detective onderzoek in Rotterdam inhuren?

Privé detective onderzoek inhuren bij overspel of huwelijkse ontrouw van uw partner

Privé detective onderzoek in Rotterdam? In een voormalig bankgebouw op de Blaak 34, 3011 TA te Rotterdam zetelt recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche, een recherchebureau dat sinds 2001 erkend is door het Ministerie van Justitie en Veiligheid en is goedgekeurd door de Politie. Wij hebben op die gronden een vergunning voor onder meer het verrichten van privé detective werkzaamheden. Dat is belangrijk, want dat betekent dat onze privé detectives een zekere achtergrond hebben. Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche en de afdeling privé detective Rotterdam zijn niet alleen actief op het gebied van privé detective onderzoek. Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche verricht namelijk ook onderzoeken op het gebied van Bedrijfsrecherche.

Waar moet je op letten bij het inhuren van een privé detective?

Alle privé detectivebureaus dienen over een vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie te beschikken, anders heeft een rapport van een privé detective bureau geen waarde bij de Rechtbank. Hoe kunt u toetsen of een privé detective of privé detectivebureau voldoet aan de eisen of kwaliteit? U kunt dat checken door onderstaande gegevens na te gaan;

  • staat het detectivebureau ingeschreven bij een Kamer van Koophandel? Indien nee, dan niet doen.
  • heeft het detectivebureau een bezoekadres of kantoor? Indien nee, dan niet doen.
  • wil het detectivebureau alleen afspreken in een café, hotel of op een treinstation? Indien ja, dan niet doen. 
  • heeft het detectivebureau uitsluitend een mobiel nummer? Indien ja, dan niet doen.
  • wil de detective uitsluitend contant geld ontvangen en niet per bank? Indien ja, dan niet doen.

Advies & Offerte

Met hoeveel detectives vindt onderzoek plaats in Rotterdam?

Wij verrichten altijd onderzoek met twee privé detectives, en wel gedurende een vooraf afgesproken periode. Een koppel privé detectives dat in Rotterdam onderzoek verricht, kan een man-man- of een man-vrouw duo zijn. Soms kan een vrouwelijke privé detective 'dichter bij het vuur' komen zonder dat dit argwaan wekt, bijvoorbeeld als een vreemdgaande man of vrouw een hotel bezoekt met zijn of haar buitenechtelijke relatie. Gesprekken kunnen op deze wijze door een vrouwelijke privé detective worden opgevangen en ze kan tot aan de kamer van een hotel meelopen. Tevens kan ze na afloop met de minaar of minnares meelopen om op deze wijze een woonadres van de minnaar of minnares te achterhalen.

Advies & Offerte

Waar vindt onderzoek met privé detectives nog meer plaats?

Onze privé detectives zijn ervaren en gediplomeerd. Zij zullen uw kwestie met respect en waardigheid benaderen. Van de ontrouw, het vreemdgaan of het overspel worden door de privé detectives foto’s gemaakt. Wij weten dat er voor een cliënt veel op het spel staat. Het gaat om uw relatie, maar ook om eventuele kinderen. Dit veroorzaakt veel strees. Hoe moet het bijvoorbeeld financieel verder na een scheiding?  Al deze overwegingen spelen mee bij de keuze om ervaren en gediplomeerde privé detectives in te schakelen.

Privé detectives van Dörr Bedrijfsrecherche verrichten onderzoek in Middelburg, Terneuzen, Hoogeveen, Doetinchem, Den Helder, Roermond, Nieuwegein, Zeist, Katwijk, Veenendaal, Capelle aan den IJssel, Veendam, Assen, Bergen op Zoom, Vlaardingen, Gouda, Hoorn, Spijkenisse, Almelo, Leidschendam, Voorburg, Lelystad, Alphen aan den Rijn en in het Westland. Daarnasst verrichten onze privé detectives onderzoek in Schiedam, Roosendaal, Purmerend, Hengelo, Amstelveen, Oss en  Heerlen. Ook in Helmond, Sittard-Geleen, Alkmaar, Leeuwarden, Deventer, Heerenveen, Joure, Drachten, Volendam, Laren, Huizen, Baarn, Blaricum en/of in ’t Gooi algemeen. Ook in Beverwijk, Haarlem, Delft, Rijswijk, Wateringen, Venlo, Emmen, Ede, Dordrecht, Leiden, Maastricht, Zwolle, Zoetermeer, Den Bosch, Zaanstad, Haarlemmermeer, Arnhem, Amersfoort, Zutphen, Almere, Groningen, Breda, Arnhem, Apeldoorn, Enschede, Nijmegen, Tilburg, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Utrecht vindt sinds 2001 privé detective onderzoek plaats.

Advies & Offerte

Een privé detective of privé detectives inhuren in Rotterdam? 

De afdeling privé detective Rotterdam van prive detective en recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche staat niet alleen in Rotterdam, maar ook in de rest van Nederland, goed bekend. Dörr Bedrijfsrecherche streeft naar een professionele benadering van haar onderzoeken. Een detectivebureau dient aan allerlei strikte eisen van Ministerie van Justitie en Veilgheid, het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) en de Politie te voldoen. Iedere privé detective, van detectivebureau Dörr Bedrijfsrecherche Rotterdam, maar feitelijk alle privé detectives in Nederland, dienen een diploma Particulier Onderzoeker te hebben en daarnaast een legitimatiebewijs van Politie moeten kunnen overleggen. Wenst u meer informatie over onze achtergrond? Neem dan vrijblijvend en geheel kosteloos contact met ons op en laat u adviseren. 

Contact opnemen

Neem contact met ons op.

085 - 800 9090

Liever gebeld worden?

BedrijfsrecherchePrivé detectiveBeveiligingBlog

Vrijblijvend advies?

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden.
* Verplichte velden
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2021   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling