Onderzoeken in het buitenland

Onderzoeken in het buitenland worden door onszelf verricht, maar evenzeer in samenwerking met een uitgebreid internationaal netwerk. Wij zijn bekend met specifieke bedrijfsrecherche onderzoeken voor ondernemingen in het buitenland en in gevallen onderzoeken wij ook voor nationale ambassades in het buitenland en voor internationale ambassades in Nederland. Tevens zijn wij ervaren in het terughalen van minderjarigen die veelal na, of lopende een scheiding, naar het buitenland zijn ontvoerd. Onze ervaren expert rechercheurs zekeren u daarbij met gedegen onderzoek. Zij hebben bijvoorbeeld expertise opgedaan bij specialistische onderdelen van algemene en bijzondere opsporingsdiensten, zoals bijvoorbeeld:

  • Politie en Koninklijke Marechaussee (KMAR);
  • Douane en Koninklijke Marine.

Bedrijfsrecherche en prive detectives in het buitenland

Onze expertonderzoekers en elitebeveiligers van Dörr Bedrijfsrecherche zijn rechtstreeks afkomstig uit diverse specialistische onderdelen van de Nederlandse Krijgsmacht en uit diverse opsporingsdiensten:

  • het Korps Mariniers (UIM);
  • het Korps Commandotroepen;
  • diverse andere Bijzondere Bijstands Eenheden (BBE’s).

Onderzoeken in het buitenland: extra expertise noodzakelijk

De afdeling bedrijfsrecherche-beveiliging heeft ervaring opgedaan in landen als Duitsland, Spanje, Dubai, Frankrijk, Kroatië, Bosnië, Luxemburg en de Verenigde Staten. Daarnaast opereren wij als beveiligers in Sudan, Colombia en Irak. Het is mede dankzij de vele jaren ervaring van onze discrete professionals, maar zeker ook door de liefde voor het vak, dat wij ons ook in het buitenland met trots profileren.