Een prive detective inhuren

Een prive detective inhuren? Bij privé detective onderzoek gaat het vaak om persoonlijk leed. Wordt u door uw partner bedrogen? Is er sprake van huwelijkse ontrouw of van vreemdgaan door de partner?  Of woont uw ex-vrouw inmiddels samen met een nieuwe partner? Een prive detective inhuren van Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche kan dan een oplossing zijn. Wij beseffen dat een prive detective inhuren ingrijpend kan zijn. Toch kan een prive detective inhuren een hoop gevolgschade beperken.

Bij een alimentatie onderzoek bijvoorbeeld rapporteren wij de bewegingen van uw ex-vrouw en haar nieuwe partner over een periode van 12 weken. Een dergelijk alimentatie onderzoek, leidt tot staking van de alimentatieplicht en veelal tot terugbetaling van de kosten voor ons onderzoek door de ex-partner. Bij vreemdgaan en overspel onderzoek achtervolgen wij uw partner, echtgenoot of echtgenote en leggen het vreemdgaan, overspel of ontrouw met filmbeelden vast.

U kunt een privé detective inhuren in de regio’s:

Privé detectives van Dörr Bedrijfsrecherche werken door heel Nederland, maar in de praktijk onderzoeken wij een partner die wordt verdacht van vreemdgaan-overspel veelal in de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Breda, Almere, Den Haag, Wassenaar, Tilburg, Maastricht en Utrecht. Wij verrichten daarnaast privé detective onderzoek in Spanje, Turkije, Frankrijk en Duitsland en op de Nederlandse Antillen (Curaçao) en Aruba. Het betreft privé detective onderzoek naar expats of zakenmensen of we verrichten juist onderzoek naar de partners van expats of zakenmensen op het moment dat zij op zakenreis zijn.