Een prive detective inhuren

Een prive detective inhuren? Bij privé detective onderzoek gaat het vaak om persoonlijk leed. Wordt u door uw partner bedrogen? Is er sprake van verzuim van de zorgplicht jegens uw minderjarige kind?  Of woont uw ex-vrouw samen met een nieuwe partner? Een prive detective inhuren van Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche kan dan een oplossing zijn. Wij beseffen overigens terdege dat een prive detective inhuren ingrijpend kan zijn. Immers, het is dan vaak zo dat er iets speelt in uw directe omgeving wat u liever niet had gewenst. Toch kan een prive detective inhuren een hoop gevolgschade beperken. Wellicht dat u eens geheel kosteloos een gesprek met ons wilt aangaan.

Een prive detective inhuren: een aantal onderzoeken op rij

In een zogeheten alimentatie onderzoek stelt Dörr Bedrijfsrecherche de bewegingen van uw ex-vrouw en haar nieuwe partner over een langere periode vast. De bevindingen leiden niet zelden tot een stop van de alimentatieplicht. Algemeen advies: wij adviseren onze cliënten, cliënten die zich (veelal) in een ‘juridisch onderliggende positie’ bevinden, dit met de resultaten uit ons onderzoek, om te draaien naar een ‘ juridisch bovenliggende positie’. Wij zijn u daarbij uiteraard graag van dienst. Daarnaast kan het zijn dat uw minderjarige kind met een loverboy te maken heeft of aan de drugs is geraakt. Door onderzoek kunnen wij niet alleen de bewijzen verzamelen, maar samen met u een diverse hulpinstanties kunnen we ervoor zorgen dat uw kind weer kind kan zijn.

Ook verrichten wij onderzoek naar mishandeling of misbruik door een (ex-)partner. Dergelijke onderzoeken zijn intiem en emotioneel van aard, maar gezien de achtergrond van de specialisten, enkele privé detectives hebben ervaring opgedaan bij de Zedenpolitie, mag u er op vertrouwen dat uw delicate kwestie met de nodige zorg zal worden omringd. Gezien het feit dat de veelal ex-politiemensen ook nog eens over een uitgebreid netwerk aan hulpverleners beschikken, kan er snel geschakeld worden en kan uw kind met u worden herenigd. Als dat niet direct mogelijk of wenselijk is, kan uw kind in ieder geval in een hulptraject op maat worden geplaatst. Indien sprake is van strafbare handelingen door een derde, zullen wij geheel kosteloos de aangifte verzorgen.