Prive detective

Prive detective onderzoek door recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche is een goede keuze. Immers, wij zijn erkend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en we zijn bovendien goedgekeurd door de Politie. Dit betekent dat een onderzoeker van Dörr Bedrijfsrecherche gediplomeerd is en een specialistische achtergrond heeft. Als een onderzoeker een zaak in de privé sfeer onderzoekt, dan gaat het vaak ergens over. Het zijn vaak delicate onderzoeken die rechtstreekse gevolgen kunnen hebben voor een relatie of omgeving. Wij zorgen er dan ook voor dat wij met die voor u levende problemen zorgvuldig omgaan. Een huwelijk met spanningen door mogelijk overspel?  Betaalt u onterecht alimentatie?  Zijn uw minderjarige kinderen onhandelbaar doordat ze omgang hebben met onbekende derden? Of zijn ze mogelijk zelfs in de problemen geraakt door een loverboy? Prive detective onderzoek betekent in dergelijke zaken dat wij een dan voorliggende kwestie, samen met u, willen oplossen. Wij verrichten prive detective onderzoek in heel Nederland, maar met name hebben wij te maken met onderzoek voor onze afdeling prive detective Amsterdam, de afdeling prive detective Den Haag en de afdeling prive detective Rotterdam. Maar laat u zich niet weerhouden contact met ons op te nemen. In de grote steden wonen nu eenmaal meer mensen en dus is het logisch dat daar meer onderzoek wordt verricht. Dat neemt niet weg dat wij ook in de kleinere regio’s werkzaam zijn.

Prive detective Amsterdam en  prive detective Rotterdam

Prive recherche, zo hebben wij reeds opgemerkt, komt het vaakst in Amsterdam voor. Daarnaast is Dörr Bedrijfsrecherche uiteraard vaak te vinden in Rotterdam en Den Haag. Daar bevinden zich ook onze beide kantoren. Prive recherche komt ook vaak voor in een stad als Utrecht. Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche verricht onderzoek sinds 2001 en  hebben dan ook jarenlange ervaring in het observeren en achtervolgen van wederpartijen. Wij verrichten zelfs onderzoeken in het buitenland. Als u vragen heeft of zit met vermoedens die u met niemand binnen uw eigen kring kunt delen, maar deze vermoedens of onbehaaglijke gevoelens toch wilt delen met een derde, dan staat het u vrij, uiteraard geheel vrijblijvend, om contact met ons op te nemen. Wij zijn voor spoedeisende kwesties gedurende de gehele dag telefonisch beschikbaar. Onze telefoonnummers voor direct contact zijn 010 – 212 49 23 (afdeling prive detective Rotterdam) of 070-737 07 51 (afdeling prive detective Den Haag). Wij zullen trachten u in alle gevallen op correcte wijze te woord te staan.

Prive detective inhuren? Wat zijn de kosten van een prive detective?

Prive detective inhuren? Als u vragen heeft over een bepaald onderzoek en de kosten voor een prive detective, neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Een intake-gesprek, telefonisch of persoonlijk, is bovendien geheel vrijblijvend en kosteloos. Daarnaast is het zo dat wij buigen over jarenlange ervaring ten aanzien van uiteenlopende privékwesties. Deze ervaring wordt omgebogen naar een voor u zo belangrijk kwalitatief hoogwaardig onderzoek. Wij weten dan ook op welke wijze wij de vermoedens van een cliënt dienen te vertalen naar een onderzoek met bewijskracht. Om die reden wordt dan ook foto- en/of videomateriaal bijgeleverd in onze rapportage. De rapportage heeft een status van objectieve getuigenverklaring. Wilt u een ervaren onderzoeker of bedrijfsrecherche inhuren? Wilt u direct met een prive detective spreken?  Wij zullen u graag te woord staan.

In welke steden zijn onze prive detectives te vinden?

Prive detective onderzoek vindt onder meer plaats in Amsterdam, Middelburg, Terneuzen, Hoogeveen, Doetinchem, Den Helder, Roermond, Nieuwegein, Zeist, Katwijk, Veenendaal, Capelle aan den IJssel, Veendam, Assen, Bergen op Zoom, Assen, Vlaardingen, Gouda, Hoorn, Spijkenisse, Almelo, Leidschendam, Voorburg, Lelystad, Alphen aan den Rijn, Westland, Schiedam, Roosendaal, Purmerend, Hengelo, Amstelveen, Oss, Heerlen, Helmond, Sittard-Geleen, Alkmaar, Leeuwarden, Deventer, Heerenveen, Joure, Drachten, Volendam, Laren, Huizen, Baarn, Blaricum, Beverwijk, Haarlem, Delft, Rijswijk, Wateringen, Venlo, Emmen, Ede, Dordrecht, Leiden, Maastricht, Zwolle, Zoetermeer, Den Bosch, Zaanstad, Haarlemmermeer, Arnhem, Amersfoort, Zutphen, Almere, Groningen, Breda, Arnhem, Apeldoorn, Enschede, Nijmegen, Tilburg, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.