Werving en Selectie

Wij verbazen ons nog steeds over het feit dat organisaties na een enkel gesprek of na hooguit twee gesprekken, een nieuwe directeur aanstellen. Dat is vragen om problemen. Want kunt u een individu in een enkel gesprek doorgronden. En, niet geheel onbelangrijk, het kost u niets meer dan wat collega Werving & Selectiebureaus als fee voor werving van dergelijke zwaargewichten. U krijgt dus meer voor minder. Een ordinair cliché, zeker, maar daarom niet minder waar. Wij zijn daarmee de eerste in Nederland. Werving en Selectie was het. Werving en Selectie Onderzoek is de toekomst. Wij doen dit reeds, naar volle tevredenheid, voor een bekende multinational.

Daar waar anderen ophouden met selecteren, begint Dörr Bedrijfsrecherche met het zoekproces naar de juiste kandidaat. Niet uitsluitend op grond van een CV. Wij verrichten gedegen onderzoek en maken een psychologische profielschets van de kandidaat. Uw voordeel is dat wij met zekerheid de topfunctie op waarde schatten. Wij werven en selecteren niet alleen een kandidaat. Nee, wij werven, selecteren en onderzoeken de beste kandidaat voor u. Niet onbelangrijk, want deze kandidaat gaat uw onderneming of organisatie besturen zoals je een vliegtuig bestuurt. Uw topman heeft de verantwoordelijkheid voor alle mensen ‘aan boord’. U wilt toch geen brokkenpiloot binnenhalen? Werving en Selectie? Nee. Werving en Selectie Onderzoek. Dat is de unieke en werkzame te volgen volgorde. Dat heeft onze expertise bewezen.

Werving en Selectie Onderzoek met 9-stappenmodel: exclusief

  1. een eerste onderhoud met de kandidaat over zijn werkverleden en zijn sociale achtergrond;
  2. dan volgt een CV-screening en een achtergrond-onderzoek naar aanleiding van de motivaties uit het eerste gesprek;
  3. dan is er een antecedentencheck bij een positieve waardering van een kandidaat;
  4. hierna volgt een referentenanalyse en referenteninterviews;
  5. een tweede onderhoud n.a.v. referenteninformatie;
  6. een psychologisch profiel van de kandidaat;
  7. een contra-assessment n.a.v. de psychologische profielschets;
  8. een integriteitsgesprek met de kandidaat;
  9. een slotgesprek met de kandidaat en opdrachtgever.

Werving-Selectie-Onderzoek: de methode om tot een afgewogen oordeel te komen.

Wij een psychologische profielschets van de kandidaat en testen hem in een (contra) assessment omgeving. Bovendien doen wij een arbeidsverleden-onderzoek, onderzoeken wij zijn sociale achtergrond en spreken wij referenten, maar ook derden, persoonlijk. Wij doen dit geheel exclusief. Wij zijn de eersten in Nederland met deze aanpak.

In een diepgaand onderzoek, waarbij gebruik maken van indringende gesprekstechnieken, toetsen wij de moraliteit van een kandidaat. De bevindingen uit het onderzoek gaan naar de opdrachtgever en worden besproken. Aan het eind van de procedure zal een eindgesprek plaatshebben met de opdrachtgever en de nieuwe CEO annex Top Executive.

Dörr Bedrijfsrecherche zoekt voor een multinational ‘de ware ware’

Met een omzet van € 240 miljoen draagt onze opdrachtgever haar steentje bij aan het sociaal economisch klimaat. Gezocht wordt naar een kapitein die het schip op volle zee weet te besturen. U doet dat niet alleen, maar op de huidige, economisch onstuimige golfbewegingen, wordt een zekere zelfstandigheid van u verwacht. Uw profiel: U heeft natuurlijk aantoonbare omzetgerichte ervaring.

Een academische opleiding is geen must, een academisch denkniveau wel. Verder zoeken wij een ‘goede kerel’ met maatschappelijk inzicht. Wat mag u verwachten? Een warme kajuit met goede matrozen en een behoorlijke gage: indicatie van € 100.000,- tot  € 120.000,- per vier seizoenen. Meer informatie? Contact: Raymond Dörr onder telefoonnummer 010-212 49 23.