Verwijderde sms’jes terughalen

Verwijderde sms’jes terughalen? Is uw harddisk met vertrouwelijke informatie of zakelijke gegevens gecrasht? De afdeling Forensisch IT (Forensic IT) van detective- en recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche kan met nieuwe technologieën, exclusief in Nederland, van vrijwel alle modellen alle verwijderde sms’jes terughalen. Soms tot wel 2000 – 3000 sms’jes vanaf de aanschaf. Wij hebben op deze wijze menig relatie gered en zakelijke contacten hersteld. Wij verrichten dan ook in toenemende mate onderzoek voor collega recherchebureaus.

Gegevens gewist van harde schijven die van belang zijn voor strafrechtelijke opsporing of  data die juist als tegenbewijs kan dienen, worden teruggehaald met data recovery. Forensisch IT onderzoekers van Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche doen dat discreet en nauwgezet. Bij ieder onderzoek krijgt u een verantwoording van onze werkzaamheden. Deze zijn vervat in een zogeheten ‘ Forensisch extractierapport’.

Verwijderde sms’jes terughalen met Forensisch IT onderzoek

Forensische IT-onderzoeken worden verricht door Forensisch IT-onderzoekers met jarenlange ervaring. Een dergelijk onderzoek duurt in de regel een dagdeel, verzending en een voorgesprek uitgezonderd. De kosten zijn éénduidig. Verlies van data kan ernstige gevolgen hebben voor u als ondernemer als u niet aan een back-up heeft gedacht. Vertrouwelijke bedrijfsinformatie verliezen kan zelfs schadelijk zijn voor uw voortbestaan als ondernemer. Wat te denken van verloren plannen, concepten of tekeningen? Maar geen zorg. Al lijkt de data gewist of vastgelopen, er zijn altijd mogelijkheden alle data of delen ervan, te herstellen.