Beveiliging

Beveiliging door Dörr Bedrijfsrecherche geschiedt al sedert 2001 op vooraanstaande wijze middels het toepassen van strategische beveiliging van vitale ondernemingen en hun CEO’s. De experts van Dörr Bedrijfsrecherche hebben jarenlange ervaring in de beveiliging van mens en goed. Geen breedgeschouderde, angstaanjagende individuen maar geschoolde, ervaren en getrainde professionals uit specialistische onderdelen van diverse opsporingsinstanties of krijgsmacht. Daarbij: ze zijn psychisch gehard en ongeschonden. Ook dat zal van belang moeten zijn.

Gaat u als CEO op zakenreis naar risicolanden als Colombia, Somalië, Nigeria, Soedan, Afghanistan of Irak? Geen zorg, de persoonsbeveiligers van Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche kennen letterlijk de weg omdat zij hun sporen in die regio’s verdiend hebben. Op ieder moment van de dag en/of de nacht zijn wij in de buurt. Niet opdringerig, maar we zijn er als het nodig is. En dat is juist belangrijk.

Beveiliging door Dörr Bedrijfsrecherche: persoonlijke aandacht voor uw welzijn, waar ook ter wereld

Heeft u een bedrijf of villa in het buitenland, zoals in Zuid-Afrika, Amerika of dichterbij, maar vertrouwt u de omgevingselementen niet? De expert beveiligers van recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche kennen en begrijpen dat gevoel, vanuit hun  specialistische achtergrond en ervaring. Door die ervaringen kunnen zij u van dienst zijn en uw zorgen uit handen nemen. Dat kan met inzet van beveiligers of (deels) met inzet van technische ondersteuning.

De expert beveiliging van Dörr in een breder perspectief: onze expert-beveiligers

Voor een goede taakuitvoering kunnen professionals van Dörr Bedrijfsrecherche over een uitgebreid aantal voertuigen, elektronische ondersteuningsmiddelen en zelfs boten beschikken. Dat is van belang omdat daarmee uw veiligheid wordt gezekerd. Onze mensen staan immer achter u, en indien nodig, staan zij voor u. Onze professionals zijn afkomstig uit het Korps Mariniers (UIM), het Korps Commandotroepen en Bijzondere Bijstandseenheden. Als u meer informatie wenst vraag dan naar de supervisor beveiliging en laat u informeren naar de mogelijkheden. Wij zullen u nochtans graag van dienst zijn.