Bel: 085 - 800 9090

Wij geloven in het delen van informatie

Persoonsbeveiliging inhuren

Persoonsbeveiliging inhuren

Persoonsbeveiliging inhuren? Persoonsbeveiliging inhuren geschiedt veelal, maar niet uitsluitend, in een (internationaal) risicodragende omgeving.

Persoonsbeveiliging inhuren? Persoonsbeveiliging inhuren geschiedt veelal, maar niet uitsluitend, in een (internationaal) risicodragende omgeving, zijnde omgevingen met een sterk verhoogd risico op bijvoorbeeld ontvoeringen. Te denken valt aan families die in de media vermogend worden genoemd. Inbraken met geweld en zelfs ontvoeringen zijn het gevolg. Met inzet van de juiste mensen op de juiste locaties, kunnen wij de veiligheid van u en uw gezin waarborgen, zonder dat de familiestructuur ingrijpend wordt gewijzigd. Graag presenteren wij onze op maat gesneden beveiligingsplannen aan u. Op uw verzoek zullen de expertise en achtergrond van Dörr Bedrijfsrecherche B.V. worden gestaafd met referenties.

Persoonsbeveiliging van Dörr Bedrijfsrecherche B.V.

Specifieke vaardigheden die nodig zijn om goed te functioneren bij persoonsbeveiliging werden tijdens intensieve militaire opleidingen en uitzendingen naar risico- of crisisgebieden verworven. In die gebieden:

  • deden onze specialisten aan ontvoeringspreventie;
  • dienden zij geweld devaluerend te handelen bij calamiteiten;
  • moesten zij ontvoeringsinterventie met adequaat geweld toepassen;
  • verrichtten zij technisch en tactisch vooronderzoek met observaties.

Het gaat om uw persoonlijke veiligheid

Het gaat bij persoonsbeveiliging om uw persoonlijke veiligheid en dat van uw gezin. Onze ervaren en getrainde professionals kennen letterlijk de weg en zullen aan de hand van vooraf bekende informatie uw (zaken)reis met de nodige waarborgen omkleden. De verschillende disciplines binnen Dörr Bedrijfsrecherche B.V. kunnen in Nederland of in het buitenland ingezet worden. Onze kracht: stresshantering, mentale weerbaarheid en mentaliteit. En we zijn psychisch ongeschonden, ook niet onbelangrijk.

Dit artikel delen

Vindt u dit artikel interessant? Dan kunt u dit artikel ook delen via social media of doorsturen naar een bekende.
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2021   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling