Bel: 085 - 800 9090

Wij geloven in het delen van informatie

Partneralimentatie stoppen bij samenwonen

Partneralimentatie stoppen bij samenwonen

Partneralimentatie stoppen bij samenwonen van uw ex-partner is aan de orde als u onterecht alimentatie voor uw voormalig partner moet betalen. Is het wel terecht dat u nog steeds partneralimentatie betaalt?

Stoppen met alimentatie betalen aan uw ex-partner die een nieuwe partner heeft?

Partneralimentatie stoppen bij samenwonen van uw ex-partner  is aan de orde als u onterecht alimentatie voor uw voormalige partner moet betalen. Wist u dat als uw ex-partner een (nieuwe) dienstbetrekking heeft, u een verlaging van de alimentatie kunt bedingen? Bent u bekend met het feit dat als uw ex-partner samen leeft met een ander als waren zij gehuwd, zoals vervat in art 1: 160 BW, u zelfs kunt bedingen om de betaling van de partneralimentatie volledig te stoppen?

Dörr Bedrijfsrecherche B.V. kan onderzoek doen naar de werkzaamheden van uw ex-partner en tevens kan Dörr Bedrijfsrecherche B.V. onderzoeken of uw ex-echtgenote samen leeft met een ander als waren zij gehuwd. Een onderzoek om aan te tonen dat uw ex-partner werkt, duurt circa een werkweek. Een goed ingericht alimentatie- onderzoek met als inzet om de partneralimentatie te staken duurt circa 12 weken. In gevallen, de kosten van een door ons ingesteld onderzoek op de wederpartij kunnen worden verhaald. Daarnaast zal de rechter in gevallen de te veel aan uw ex-partner betaalde alimentatie terugvorderen.

Definitieve staking van de partneralimentatie na echtscheiding van uw ex

Als kan worden aangetoond dat uw ex-partner is gaan samenwonen met een nieuwe partner, kan de rechter staking van de alimentatie gelasten. Een eindrapport van Detectivebureau Dörr Bedrijfsrecherche B.V. heeft voor de Rechtbank de status van ‘objectieve getuigenverklaring’. Dit op grond van het gegeven dat Detectivebureau Dörr Bedrijfsrecherche B.V. sedert 2001 is erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Belangrijk. Indien u overweegt een opdracht voor een alimentatie-onderzoek aan ons te verlenen, adviseren wij u over te gaan tot een persoonlijk onderhoud met een onderzoeker van de afdeling Privé Detective. Onze specialisten, afkomstig van van Politie, Douane en Marine, kunnen u aan de hand van een ‘voorbeeldrapportage’ laten zien hoe een alimentatie-onderzoek wordt opgebouwd. Zo wordt onze expertise duidelijk aan u gemaakt.

Dit artikel delen

Vindt u dit artikel interessant? Dan kunt u dit artikel ook delen via social media of doorsturen naar een bekende.
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2022   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling