Bel: 085 - 800 9090

Wij geloven in het delen van informatie

Beveiliging openbare ruimtes

Beveiliging openbare ruimtes

Beveiliging openbare ruimtes door Dörr Bedrijfsrecherche B.V.

Beveiliging openbare ruimtes - Wij weten hoe

Beveiliging openbare ruimtes door Dörr Bedrijfsrecherche? Natuurlijk, ook Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche B.V. waardeert in hoge mate de ‘traditionele, geüniformeerde beveiliger’, u herkent hem aan de ‘V’ op zijn jasje of aan de emblemen op zijn overhemd. Wij weten: het is geen sinecure om met scherpe blik een winkel of bedrijventerrein te beveiligen. Een serieus beroep. We hebben daar veel respect voor. Maar recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche B.V. heeft een nieuwe kijk op beveiligen. Het adagium luidt daarbij, heel simpel, ‘1 voor 3′.

Wij denken met één persoon de taken van twee geüniformeerde beveiligers te kunnen overnemen en zelfs kwalitatief  te verbeteren. Onze beveiligers hebben een uiterst gespecialiseerde achtergrond, politieel en/of militair. Daarnaast zijn zij in het bezit van specifieke beveiligingsdiploma’s. Bovendien hebben zij onderzoeksbevoegdheid omdat zij gediplomeerd Particulier Onderzoeker zijn. Bij beveiliging van openbare ruimtes kan dat het verschil maken.

Beveiliging openbare ruimtes: een kwaliteitsbeleving

Recherchebureau Dörr Bedrijfsrecherche B.V. staat in onze visie voor een innovatieve kwaliteitsbeleving en een kwaliteitsverbetering, gekoppeld aan hoogstaande intrinsieke beveiligingswaarden. Deze nieuwe input zal naar ons idee tot nieuwe inzichten aangaande beveiligingsmethodieken leiden. Een bijkomend voordeel is dat de afdeling beveiliging openbare ruimtes annex de onderzoekers van Dörr Bedrijfsrecherche B.V. desgewenst ook non geüniformeerd inzetbaar zijn. Bijvoorbeeld als ‘ogen en oren’ op luchthavens, treinstations, bij vitale ondernemingen of in publieke ruimtes bij overheidsinstanties.

De achtergrond van de beveiliging

Onze afdeling beveiliging openbare ruimtes heeft onder meer een Militaire achtergrond bij het Korps Mariniers. Tevens zijn enkele beveiligers afkomstig van het Korps Commandotroepen, of hebben een Politiële achtergrond vanuit onderdelen van Politie of Koninklijke Marechaussee. Allen zijn gediplomeerd (specialistisch) beveiliger en tevens zijn zij gediplomeerd Particulier Onderzoeker. Daarmee hebben wij ‘The Full Range’ aan beveiligingsexpertise in huis.

Dit artikel delen

Vindt u dit artikel interessant? Dan kunt u dit artikel ook delen via social media of doorsturen naar een bekende.
Copyright Dörr Bedrijfsrecherche 2018 - 2021   |  AVG Privacyverklaring   |  Algemene Voorwaarden   |  Klachtenregeling