Advies & Offerte

U kunt 24/7 telefonisch contact met Dörr Bedrijfsrecherche opnemen. Of u ons nu belt vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda of Eindhoven, of vanuit welk andere stad of dorp in Nederland, u kunt ons landelijk nummer op ieder moment bellen: 085 – 800  9090.

Het grote voordeel van telefonisch contact is dat direct gedetailleerde informatie kan worden uitgewisseld. Dat helpt u inzicht te krijgen in het complete aanbod aan diensten. Wij krijgen op het gelijke moment een beeld van de door u aan ons voorgelegde casus, waarna wij kunnen reageren met een kosteloos advies. Dat betekent in de praktijk: sneller schakelen, hetgeen van belang is als er sprake is van risicodragende situaties.

Advies & Offerte via het contactformulier

Natuurlijk staat het u ook vrij om het hieronder geïmplementeerde contactformulier in te vullen. In beide gevallen zal Dörr Bedrijfsrecherche u met spoed schriftelijk en/of telefonisch een Advies & Offerte aanbieden, waarbij de onderzoeksmogelijkheden aan u zullen worden voorgesteld. Soms kan het nodig zijn dat wij eerst telefonisch contact met u opnemen om de casus helder te krijgen. Uiteraard met de nodige waarborgen omkleed. We willen u namelijk direct het juiste voorstel tot onderzoek aanbieden. We zullen u daarbij in ieder geval graag van dienst zijn.